Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Υδροχόο μας κάνει πιο ευαίσθητους- Εξελίξεις & έντονη επικαιρότητα

Τι μας επιφυλάσσει η Παρασκευή;

Το πρωί της Παρασκευής η Σελήνη σχηματίζει την τελευταία όψη της με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερου και κατόπιν θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας μέχρι το μεσημέρι, που θα περάσει στον Υδροχόο.

Από το ζώδιο του Υδροχόου μας κάνει πιο ευαίσθητους και πιο ανήσυχους σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο και ενδεχομένως να υπάρχει μια πιο έντονη επικαιρότητα ή εξελίξεις σε ό,τι αφορά περαιτέρω περιορισμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και ξεκινούν τα γενέθλια των Σκορπιών. Στο επόμενο διάστημα καλούμαστε να δούμε σε βάθος και με την απαραίτητη σοβαρότητα, αυτές τις πλευρές της ζωής που μας φοβίζουν λίγο περισσότερο ή αποτελούν ταμπού. Χρόνια πολλά Σκορπιοί!

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα πιο ασφυκτικό πλαίσιο, όπου θα πρέπει να εργαστείτε πιο συγκεντρωμένα και πιο πειθαρχημένα, προκειμένου να βγουν οι στόχοι σας. Από το απόγευμα κι έπειτα, η Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί έντονη επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους, να κάνετε κάποια σχέδια για το βράδυ σας μαζί τους, ενώ με κάποιο τρόπο σας χαλαρώνει μετά την πρωινή υπερπροσπάθεια.

Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο η Παρασκευή όσο και το Σάββατο δείχνουν ότι δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη, αγαπητοί μου Ταύροι, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή τις σπουδές ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή σας, δεν θα σας επιτρέψουν χαλαρούς ρυθμούς.

Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε. Μπορεί από την άλλη να υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα στη δουλειά, το οποίο χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση και μπορεί να σας πιάνει πανικός. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ