Αναβάλλεται ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πελτζ - Μεταθέτουν την ημερομηνία για το 2022

Γιατί αναβάλλουν τον γάμο;

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η αρραβωνιαστικιά του Νίκολα Πέλτζ αναβάλλουν τον γάμο τους για το 2022. Αυτό το κάνουν για να μην χρειαστεί να περιορίζουν τον αριθμό των επισκεπτών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I loving you ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ brooklynbeckham στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My best friend ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ brooklynbeckham στις

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώριας, 21 ετών, και η ηθοποιός Νίκολα, 25 ετών, σκοπεύουν να ανταλλάξουν  όρκους στο κτήμα Ceckswolds των Beckhams και στην πολιτεία της Φλόριντα απ΄' όπουβείναι η καταγωγή της νύφης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My best friend forever ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ brooklynbeckham στις

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν μέρες οι δύο τελετές θα γίνουν για να μπορέσουν να βρεθούν στον γάμο φίλοι και συγγενείς και από τις δύο οικογένειες αναφ'ερει η Daily Mail...

Δείτε επίσης: Ντέιβιντ Μπέκαμ και Βικτόρια παντρεύουν τον γιο τους Μπρούκλιν με… διπλό γάμο! Ο Ένας θα γίνει στην Αμερική, ο άλλος στην Βρετανία

 

Μια πηγή δήλωσε στην The Mirror: «Αρχικά είπαν στους στενούς τους φίλους για μια συγκεκριμένη ημερομηνία τον Σεπτέμβριο του 2021, ώστε να μην έχουν κανονίσει κάτι άλλο τότε». Η πηγή αποκάλυψε επίσης ότι μπορεί τελικά το ζευγάρι να παντρευτεί σε πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον και να κάνει μια γαμήλια δεξίωση το 2022.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I Promise to always be by your side ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ brooklynbeckham στις

Έχει επίσης γίνει γνωστό, ότι η Βικτόρια Μπέκαμ θα είχε την τιμή να σχεδιάσει το νυφικό της Νίκολα, με την πηγή να προσθέτει ότι είναι πιθανό να πρόκειται για ένα μινιμαλιστικό σχέδιο, ενώ έχει σκεφτεί να σχεδιάσει ακόμη και ένα κοστούμι για την νύφη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ