Δικαστίνα ξανά παντρεύτηκε τον άντρα της εν αγνοία του - Οι μηχανορραφίες της γυναίκας που ήθελε να εκδικηθεί

Απίστευτη ιστορία... 

Μια Γαλλίδα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών και πρόστιμο ύψους έως και 150.000 ευρώ διότι ξανά παντρεύτηκε τον πρώην σύζυγό της χωρίς την συγκαταθεσή του, προκειμένου να τον εμποδίσει να συνεχίσει τη ζωή του.

Η γυναίκα, η οποία εργάστηκε ως ανώτατη δικαστής, σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της, αφού την άφησε για άλλη γυναίκα. 

Το περίεργο σχέδιό της περιελάμβανε έναν νέο γάμο τον οποίο ο σύζυγός της σεν θα μάθαινε ποτέ. Αυτό το έκανε διότι ο σύζυγός της δεν την παράτησε για μια οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά για την αδερφή του Ανώτατου διακαστή για τον οποία η 58χρονη είχε εργαστεί. 

Τον Μάρτιο του 2019, αφού μάζεψε τα απαραίτητα έγγραφα και τις ταυτότητες, μαζί με έναν συνεργό ο οποίος παρίστανε τον σύζυγό της είπαν «ναι» μπροστά από στον δήμαρχο του Saint-Denis de La Réunion.

Το σχέδιο πήγε άψoγα και ο σύζυγός της δεν κατάλαβε τίποτα. Λίγες εβδομάδες μετά τον ψεύτικο γάμο, η δικαστής μεταφέρθηκε και πάλι στο Hauts-de-Seine, όπου οι συνάδελφοί της γρήγορα ανακάλυψαν ότι είχε ξαναπαντρευτεί τον πρώην της αναφέρει το odditycentral.

Προφανώς, τα νέα ταξίδεψαν γρήγορα και δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι που ο σύζυγός της έμαθε τα συγκλονιστικά νέα. Η γυναίκα με τον συνεργό της αλλά και την κόρη της συνελήφθησαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι και τέθηκαν υπό δικαστική εποπτεία.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ