Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; - Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη

Hμερήσιες προβλέψεις...

Η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα να κινείται στον άκρως συναισθηματικό Ιχθύ δίνοντας στη μέρα μας μεγαλύτερη ένταση συναισθημάτων. Δεν έχουμε σήμερα καμία απολύτως διάθεση να οργανώσουμε και να ασχοληθούμε ουσιαστικά με το οτιδήποτε απαιτεί προσοχή και συγκέντρωση.

Αντίθετα έχουμε μια έντονη τάση για χαλάρωση και πραγματική αγάπη για κάθε είδους καλλιτεχνία. Αυτή τη μέρα μια έκθεση ζωγραφικής μας συναρπάζει. Μια πρόσκληση σε συναυλία ίσως θα ήταν η μοναδική μας επιθυμία…

Ασχολούμαστε βασικά με θέματα προσφοράς σε προσωπικό και ουσιαστικά κοινωνικό επίπεδο που δεν έχουν πάντα τον πρώτο ρόλο στη συνηθισμένη μας καθημερινότητα. Είναι μια μέρα ξεχωριστή καθώς αντιλαμβανόμαστε πως πέρα από τις υποχρεώσεις, τις εργασίες και τις ευθύνες μας έχουμε και μια ψυχή που έχει ανάγκη να εκφράσει τις αλήθειες της, να νοιώσει βαθιά και αληθινά συναισθήματα, να έρθει σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους, να φροντίσει τους αγαπημένους της, να προσφέρει… για να βρει το νόημα της.

ΚΡΙΟΣ: Θέλετε και δεν θέλετε να εκφραστείτε σήμερα. Ο γνωστός παρορμητισμός σας βρίσκεται σε κατάσταση οπισθοχώρησης και στις μετρημένες περιπτώσεις που συμβαίνει αυτό σας βρίσκει κάπως μπερδεμένους γιατί σπάνια μπορείτε να το διαχειριστείτε. Δώστε τον χρόνο που χρειάζεται για να καταλάβετε αυτό που θέλουν οι άλλοι από εσάς. Ίσως έτσι και εσείς δείτε ξεκάθαρα τις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσοι σας πλησιάζουν αυτή την εποχή κουβαλούν ένα μυστήριο που σας συναρπάζει. Δίνονται πολλές ευκαιρίες σήμερα να συναναστραφείτε με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τη ζωή με μια άλλη ματιά που αλλάζουν αυτά που θεωρείτε ακλόνητα. Η φιλοσοφία σας αλλάζει προς μια πιο θετική κατεύθυνση. Η καινούρια οπτική σας απαλλάσσει από περιττά βάρη…

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε μεγάλες δυνατότητες και είστε ικανοί για πολλά πράγματα. Θέλετε να αλλάξετε πολλά και οι αλλαγές αυτή τη μέρα στοχεύουν τον τομέα της καριέρας σας. Οι προστριβές δεν θα μπορούσαν να λείψουν γιατί πάντα υπάρχουν αυτοί που δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Σε αυτό το σημείο ακριβώς η επιμονή σας θα μπορούσε να σας δικαιώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός που σας αποσυντονίζει σχετικά με την πορεία σας. Η αλλαγή διαθέσεων είναι το αποτέλεσμα της αναποφασιστικότητας σας. Θα ήταν χρήσιμο αυτή τη μέρα να μην πιεστείτε κρατώντας μια ουδέτερη και ήρεμη στάση. Στον ερωτικό τομέα καλύτερα να μην έχετε πολλές προσδοκίες.

ΛΕΩΝ: Σήμερα καλείστε να ξεκαθαρίσετε κάποια θολά σημεία που φρενάρουν την επαγγελματική σας πορεία. Έχετε μια ασαφή εικόνα για τα περιουσιακά σας που αν σήμερα θα θέλατε να ξεδιαλύνετε θα παιδευόσασταν πολύ. Στα ερωτικά σας αυτό που τώρα μοιάζει ελπιδοφόρο μπορεί και να μην είναι έτσι… ακριβώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συναναστροφές σας σήμερα έχουν μια γερή δόση από ασάφεια που σας μπερδεύουν και πολύ πιθανόν να σας απογοητεύσουν. Όλες οι συζητήσεις μοιάζουν να έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν και προφανώς δεν έχετε καμία διάθεση να τις ξαναζήσετε. Δεν σας αρέσει καθόλου η θολή κρίση και καλό θα ήταν για σήμερα τουλάχιστον να μην παίρνετε τοις μετρητοίς τα όσα σας λένε.

ΖΥΓΟΣ: Οι εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις σας έχουν κουράσει… εντελώς δικαιολογημένα. Ονειρεύεστε μια άλλη καθημερινότητα όπου όλα θα ήταν αρμονικά και δίκαια. Έχετε αγώνα μπροστά σας και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να παραδώσετε τα όπλα. Εστιάστε στα σημαντικά και μην αναλώνεστε σε οτιδήποτε ασήμαντο μπορεί να σας αποπροσανατολίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η υπομονή σας είναι παραδειγματική και σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να είχαν λίγο από το πείσμα σας. Τα ερωτικά αποσπούν την προσοχή σας και σήμερα που σας δίνεται η ευκαιρία -απομακρύνοντας από την ερωτική σκηνή όσους σας απογοητεύουν- για μια καινούρια γνωριμία που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα… θερμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή ημέρα σας καλεί να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού που μπορεί να είναι ζητήματα της οικογένειας που πρέπει να λύσετε ή θέματα κατασκευαστικά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και προνοείστε για βλάβες που κυριολεκτικά μπορούν να σας … πλημμυρίσουν με προβλήματα. Στα ερωτικά ο κίνδυνος έρχεται από ένα θερμό επεισόδιο με άρωμα από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία σας σήμερα έχει έναν συναισθηματισμό που σας μπερδεύει γιατί μάθατε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και όχι με το συναισθηματικό τους περιτύλιγμα. Το μάθημα της συναισθηματικής προσέγγισης των ανθρώπων πάντα σας ταλαιπωρούσε και τώρα ήρθε η ώρα να το επαναλάβετε για να το καταλάβετε… μήπως έτσι θα μπορούσατε να αποφύγετε τις ερωτικές ανατροπές;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας δεν μπορούν να μείνουν σταθερές. Η λογική σε αυτό είναι ξεκάθαρη αφού και εσείς δεν μπορείτε να μείνετε σταθεροί σε οτιδήποτε. Η διαχείριση των χρημάτων θα έπρεπε να σας απασχολήσει σήμερα. Η τάση να ξοδεύετε χωρίς να προνοείτε για το αύριο θα σας δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά για χρήματα που χάσατε ή για αγορές που έπεσαν στο κενό. Στα συναισθηματικά σας όσο ο νους τριγυρνάει στο παρελθόν… χάνετε ευκαιρίες, όπως αναφέρει το astrologos.gr.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα γιατί όλα κινούνται με τους δικούς σας ρυθμούς. Τα οικονομικά σας θα μπορούσαν να σας εκπλήξουν ευχάριστα σήμερα καθώς τα ήδη υπάρχοντα έξοδα αναπληρώνονται με ίσως κάποιες επαγγελματικές αποδοχές που περιμένατε. Στα ερωτικά σας, η μέρα σας χαμογελά διάπλατα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tags