Η επίδειξη του Βασίλη Ζούλια στο Ζάππειο – Χαρά & αισιοδοξία από τη μόδα μέσα στον κορωνοϊό (Φωτό & Βίντεο)

Το πανέμορφο fashion show…

Ο Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε στο Ζάππειο για μία ακόμη φορά κάτι μοναδικό με την αισθητική που τον χαρακτηρίζει και εδώ και χρόνια τον έχει καθιερώσει σαν ένα από του μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias) στις

Το Ζάππειο γέμισε με υπέροχα Rococo ρούχα, εντυπωσιακά καπέλα και κοσμήματα με ιδιαίτερο ύφος, μία ατμόσφαιρα που θύμιζε έργο τέχνης.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα project που είχε μείνει στην μέση λόγω κορωνοϊου, κάτι που ο Βασίλης Ζούλιας και ο στενός του συνεργάτης Περικλής Κονδυλάτος ετοίμαζαν για το Dubai Fashion Week.

Τώρα λοιπόν και λόγω των μέτρων με την πανδημία αποφάσισαν το συγκεκριμένο event να γίνει μόνο μέσω video και βεβαίως να το παρουσιάσουν και στην Αthens Xclusive Designers Week που γίνεται πρώτη φορά digital σε λίγες μέρες.

Οι δυο σχεδιαστές αποφάσισαν να αλλάξουν λίγο το concept και να κάνουν την επίδειξή τους στο Ζάππειο με 20 μοντέλα ανάμεσα σε αυτά η Βίκυ Κουλιανού, η Αναστασία Περράκη και η Ραμόνα Βλαντή.

Πριν από το show που παρέθεσε ο καταξιωμένος σχεδιαστής άφησε το δικό του ηχηρό μήνυμα για τις ελληνικές επιχειρήσεις μόδας που πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

«To show είναι αφιερωμένο σε όλες εσάς που δεν χρειάζεστε να αγοράσετε τίποτα αυτή την περίοδο αλλά παρ όλα αυτά θα επισκεφτείτε έναν Έλληνα σχεδιαστή από τους τόσους πολλούς και τόσο καλούς στο κατάστημά τους η στο eshop τους και θα αγοράσετε κάτι από 10ε εως 10.000ε αναλόγως της δικής σας επιφάνειας… και θα θελήσετε να το κάνετε αυτό γιατί δεν θέλετε πολύ απλά να κλείσουμε τις επιχειρήσεις μας…»

Το concept ήταν εμπνευσμένο από τον 18ο αιώνα, τη Γαλλική Αυλή και τις Βερσαλλίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ