Ζέτα Μακρυπούλια & Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί στο μανάβικο: Ψωνίζουν τα λαχανικά & τα φρούτα τους & προσέχουν τη διατροφή (Φωτό & Βίντεο)

Δέκα χρόνια αγαπημένοι!

Τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, όσο και ο Μιχάλη Χατζηγιάννης, θέλουν τα κρατούν μακριά από τα media και τους paparazzi την προσωπική τους ζωή, καθώς θέλουν να προστατεύσουν τη σχέση τους.

 

 

 

 

Μπορεί να έχουν βγει κατά καιρούς φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, ωστόσο μετά από περίπου 10 χρόνια σχέσης είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.

 

 

 

 

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο υπέροχος καλλιτέχνης, μπορεί να μην έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους με παπά και με κουμπάρο, αλλά οι δυο τους από τον πρώτο καιρό μένουν μαζί στην κατοικία τους, στην Αιξωνή Γλυφάδας.

 

 

 

 

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ, μάλιστα, απαθανάτισε τον Μιχάλη και τη Ζέτα στη γειτονιά τους, να επισκέπτονται το τοπικό τους μανάβικο, για να αγοράσουν λαχανικά και φρούτα. Άλλωστε, η οικοδέσποινα του Rouk Zouk φημίζεται ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα.

 

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, φορώντας τις μάσκες προστασίας τους – όπως προστάζουν τα μέτρα – και με casual look, διάλεξαν μαζί και ψώνισαν προμήθειες για το σπίτι τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ