Άγριες Μέλισσες - Σπύρος Ντούγιας: Ο μικρός του σίριαλ σε μια απολαυστική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο μικρός ''Σέργιος''...

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Ντούγιας, που υποδύεται τον μικρό Σέργιο στις "Άγριες Μέλισσες". Ο μικρούλης έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών και όπως φαίνεται χθες το τηλεοπτικό κοινό ξετρελάθηκε μαζί του. 

Ο μικρός «Σέργιος» ή κατά κόσμον Σπύρος έκατσε στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το πως είναι να παίζει στην σειρά ενώ ανέφερε πως τον επέλεξαν ως τον γιο του Νικηφόρου και της Ασημίνας.

Μαζί του ήταν και η μητέρα με την αδερφή του.  «Εγώ είχα παίξει και στο Αν Ήμουν Πλούσιος. Είχα παίξει σε πολλές διαφημίσεις κι είπαν να με δούνε σε αυτήν τη σειρά. Ήρθα εδώ το στούντιο κάπα κι ήμουν ντροπαλός. Ήμουν με την Κατερίνα Γερονικολού», είπε για την επιλογή του στη δημοφιλή σειρά.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε με χαμόγελο ότι είναι ο μόνος που δεν διάβαζε τα λόγια του στις Άγριες Μέλισσες σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς.

 

 

 

"Δεν έχω άγχος. Τα θυμάμαι τα λόγια. Είμαι ο μόνος που δεν διαβάζω τα λόγια μου, όλοι οι άλλοι τα διαβάζουν", δήλωσε ο Σπύρος Ντούγιας, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ζήτησε να πει τα λόγια από την τελευταία σκηνή που γύρισε και το έκανε, λέγοντας: "Μαμά μπαμπά κοιτάξτε τι δώρο μου έφερε ο παππούς, το τρενάκι που ήθελα κι ένα φτερό Ινδιάνου".

Μάλιστα, ο μικρός Σπύρος "κατήγγειλε" πως η 12χρονη αδελφή του βλέπει GNTM και δεν τον αφήνει να δει "Άγριες Μέλισσες", γι' αυτό και έχει δει μόνο μία φορά τον εαυτό του να παίζει στη σειρά, ενώ ζήτησε και μία χάρη από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Να δώσει 10 ευρώ παραπάνω στους παππούδες του για να ψωνίσουν ό,τι θέλουν.

Κλείνοντας, ο Σπύρος Ντούγιας ανέφερε: "Είναι καλύτερο να είσαι φτωχός παρά πλούσιος".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ