Απίστευτο βίντεο: Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος πέθανε από κορωνοϊό- Στο λαϊκό προσκύνημα οι πιστοί φιλούσαν τα λείψανά του

Αν και οι γιατροί τόνισαν πως το φέρετρο θα έπρεπε να είναι κλειστό, κάτι τέτοιο δεν συνέβη - αντιθέτως, πολλοί ήταν εκεί που ασπάζονταν το μέτωπο και τα χέρια του θανόντος Μητροπολίτη. 

Απίστευτες εικόνες από το Μαυροβούνιο κατά τη διάρκεια της κηδείας του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αμφιλόχιου, ο οποίος απεβίωσε από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Η εξόδιος ακολουθία του τελέστηκε την Κυριακή, με τους πιστούς να γεμίζουν ασφυκτικά τον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, όπου έγινε η κηδεία.

Μάλιστα, όπως φαίνεται σε βίντεο και φωτογραφίες, οι πιστοί φιλούσαν τα λείψανά του, καθώς η σορός τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, παρά το γεγονός πως νοσούσε από Covid-19. 

Αν και οι γιατροί τόνισαν πως το φέρετρο θα έπρεπε να είναι κλειστό, όπως αναφέρει η DW, κάτι τέτοιο δεν συνέβη - αντιθέτως, πολλοί ήταν εκεί που ασπάζονταν το μέτωπο και τα χέρια του θανόντος Μητροπολίτη

Και έξω από τον ναό όπου κηδεύτηκε ο κόσμος ήταν πολύς, χωρίς μέτρα ασφαλείας, μάσκες και αποστάσεις, ενώ φόβοι εκφράζονται πως η κηδεία του Μητροπολίτη μπορεί να γίνει εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ