Ιταλός 78 ετών έπνιξε την 77χρονη σύζυγό του: Έμαθε ότι τον απάτησε με τον αδελφό του πριν 40 χρόνια!

Tην πέταξε στην θάλασσα... 

Ένας άντρας στην Ιταλία έχει κριθεί ένοχος για την δολοφονία της συζύγου του, την οποία και έπνιξε. 

Ο Giovanni Perria, 78 ετών, από τη Νάρμπολια της Σαρδηνίας, έπνιξε την γυναίκα του Brigitte Pazdernik, 77 ετών, στην θάλασσα όταν αυτή του ομολόγησε ότι τον είχε απατήσει πριν από 40 χρόνια με τον αδερφό του!

Η Brigitte εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στις 10 Οκτωβρίου 2018 και το σώμα της βρέθηκε από ψαράδες τρεις ημέρες αργότερα, να επιπλέει περίπου πενήντα μέτρα από την ακτή στο Su Pallosu.

Giovanni Perria, 78, (pictured) from Narbolia, Sardinia, was found guilty of murdering his wife

Η Τζιοβάνι συνελήφθη και κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της τον Ιανουάριο του 2019. Η νεκροψία έδειξε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα πνίγηκε και οι υποψίες έπεσαν στον άντρα της αφού μαθεύτηκε ότι το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά. 

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο 78χρονος δολοφόνος δεν έπρεπε να καταδικαστεί σε ισοβια κάθειρξη καθώς η πράξη του κρίθηκε ότι δεν ήταν προσχεδιασμένη αναφέρει η Daily Mail.

Brigitte Pazdernik, 77, (pictured) disappeared from their home on October 10, 2018, and her body was discovered by fishermen three days later

Να σημειωθεί πως η σύζυγός του τον είχε απατήσει με τον αδερφό του  όταν ζούσαν στη Γερμανία με πληροφορίες να αναφέρουν οτι ο μικρότερος αδερφός του δολοφόνου μπορεί και να ήταν ο πατέρας του ενός από τα παιδιά που απέκτησε το ζευγάρι.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ