Η Μιμή Ντενίση βαθιά πικραμένη για το κλείσιμο στα θέατρα: Το "Κι από Σμύρνη ...Σαλονίκη" είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της δεκαετίας... (φωτό)

«Πιο πολλή στεναχώρια απο μας δεν μπορεί να έχει κανείς!! Το "Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της δεκαετίας μαζί με το "Σμύρνη μου Αγαπημένη"...». 

Στεναχωρημένοι και βαθιά απογοητευμένοι είναι οι άνθρωποι του Πολιτισμού από την απόφαση για το κλείσιμο των θεάτρων, στα πλαίσια του lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on

Ανάμεσά τους και η Μιμή Ντενίση, που ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία με την ίδια και τους συνεργάτες της στην παράσταση "Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πιο πολυ στεναχωρια απο μας δεν μπορει να εχει κανεις!! Το Κι απο Σμυρνη ...Σαλονικη ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια της δεκαετιας μαζι με το Σμυρνη μου Αγαπημενη..Ηταν καθε μερα γεματο..οχι με σολντ αουτ 100 κ 200 ατομων.Εδωσε χαρα συγκινηση περηφανεια κ γνωση της αληθινης ιστοριας μας απο το 22 μεχρι το 40 σε χιλιαδες θεατες.Δεν την ξερουμε την ιστορια μας γιατι δεν μας την εμαθαν σωστα αλλα λαχταραμε να την μαθουμε!! Πολλες οικογενειες ζουν απ αυτη την παρασταση...30 ηθοποιοι 20 τεχνικοι κ αλλοι τοσοι ταμιες λογιστες ταξιθετες φυλακες καθαριστριες συντελεστες.Εχουμε πει θ ανοιξουμε 18 δεκ.Θεου θελοντος!! Δεν μπορω ομως αλλη γκρινια..μιρλα συνεχεια.Ναι πληττεται απιστευτα ο δικος μας κλαδος οσο λιγοι αλλα..ας κοιταξουμε να σωσουμε οτι μπορουμε μεσα απο την ΠΕΘ κ το ΣΕΗ..ολοι μαζι..δουλεια δραση δικαια αιτηματα επιμονη συμπνοια.....οχι μιζερια παρακαλετα κ συνωμοσιολογια!!Καλλιτεχνες ειμαστε..κ η τεχνη εχει ρισκο..Κ παλι θα τα καταφερουμε.Προτεινω να μιλαμε λιγοτερο κ να δουλευουμε ολοι μαζι για τον κλαδο περισσοτερο!!! #dontgiveup # dontcomplain #patience persistance #action# trust thefuture#

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on

«Πιο πολλή στεναχώρια απο μας δεν μπορεί να έχει κανείς!! Το "Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της δεκαετίας μαζί με το "Σμύρνη μου Αγαπημένη"... Ήταν κάθε μέρα γεμάτο... όχι με sold out 100 και 200 ατόμων» έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός σκηνοθέτις και θεατρική επιχειρηματίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on

Διαβάστε επίσης: Το θέατρο ματώνει & όλους θα μας στοιχειώνει η φωτογράφιση των ηθοποιών: Γιάννης Αϊβάζης, Κόρα Καρβούνη, Μαρία Κορινθίου & Λευτέρης Πολυχρόνης (Φωτό & Βίντεο)

Όπως τόνισε, επίσης, η παράσταση έδωσε «χαρά, συγκίνηση, περηφάνεια και γνώση της αληθινής ιστορίας μας» σε χιλιάδες θεατές, ενώ πολλές οικογένειες ζουν από αυτήν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on

«30 ηθοποιοί, 20 τεχνικοί και άλλοι τόσοι ταμίες, λογιστές, ταξιθέτες, φύλακες, καθαρίστριες, συντελεστές...» συμπλήρωσε η Μιμή Ντενίση, ενώ κάλεσε τους συναδέλφους της να σώσουν ό,τι μπορούν με «δουλειά και δράση», χωρίς «άλλη γκρίνια». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ