Ο Βασίλης Κικίλιας επιβεβαιώνει το Lockdown - Όλα όσα είπε για την λειτουργία των σχολείων

Τι λέει ο Υπ. Υγείας για τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν στην χώρα, την κατάσταση στο σύστημα υγείας και τα αίτια της νέας μεγάλης έξαρσης της πανδημίας.

Την Πέμπτη στις 12:00  ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει lockdown στην χώρα μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων εξαιτίας του Covid -19. 

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων και επιδημιολόγων εισηγήθηκε στην κυβέρνηση lockdown σε όλη τη χώρα για τον επόμενο έναν μήνα, προκειμένου να αναχαιτιστεί η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.  

 

 

 

Ο Υπουργός Υγείας παρουσίασε την κατάσταση της Ελλάδας και έλαβε ενημέρωση για την δυσμενή πορεία της πανδημίας που επικρατεί σε όλη την Ευρώπη.

Μετά από τις συγκεκριμένες επικοινωνίες, ενημέρωσε την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων όπου παρουσίασε μαζί με τον υφυπουργό και τους γενικούς γραμματείς του υπουργείου την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ και της πίεσης που δέχεται. Η εισήγηση της Επιτροπής στην Κυβέρνηση είναι λοιπόν το lockdown για ένα μήνα σε ολόκληρη τη χώρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ