Ελεονώρα Μελέτη - ''Λιώνω'': Χωρίς τηλεοπτικές υποχρεώσεις κάνει την βόλτα της με την κορούλα της η παρουσιάστρια (φωτό)

 Βόλτα με την 2,5 ετών κορούλα της η Ελεονώρα Μελέτη... 

H Eλεονώρα Μελέτη απολαμβάνει πλέον χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της, αφού πλέον δεν έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής της  από τον Alpha. 

Η παρουσιάστρια μάλιστα, απόλαυσε μια βόλτα μαζί με την μονάκριβη κορούλα της, Αλεξάνδρα Μαροσούλη το απόγευμα της Τετάρτης και μας το έδειξε μέσω ενός story στο Instagram. 

''Λιώνω'' έγαρψε η μανούλα καθώς απαθανάτιζε το παιδάκι της να κοιτάει ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Να σημειώσουμε πως οριστικό φαίνεται πως είναι το τέλος της συνεργασίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Alpha.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Πρωινού" του ΑΝΤ1 και του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, η Ελεονώρα Μελέτη ενημερώθηκε για την απόφαση αυτή του σταθμού το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν η διευθύντρια ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, Άρτεμις Δήμου, της ανακοίνωσε την διακοπή της εκπομπής της.

 

 

Σύμφωνα, δε, με τις πληροφορίες, το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον Alpha θα διακοπεί, ενώ οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σχετικά με το σπάσιμο του συμβολαίου και την πληρωμή ή όχι της ρήτρας.

 

 

Να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Ιούλιο, η Ελεονώρα Μελέτη ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι, προσθέτοντας σε αυτό την καθημερινή εκπομπή, καθώς στο αρχικό συμβόλαιο, υπήρχε μόνο η εκπομπή "Μεσάνυχτα".

Για τα "Μεσάνυχτα" υπήρχε, όπως είπε, ο Αλέξης Μίχας, option συνέχειας, όμως, δεν φαίνεται να επιθυμεί κάτι τέτοιο ο Alpha.

 

 

 

Η εκπομπή "'Ωρα για Μελέτη" απασχόλησε από την αρχή σχεδόν της σεζόν, με αποχωρήσεις και προβλήματα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ