Ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν κέρδισε τις εκλογές: Είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ - Νίκησε & στην Πενσιλβάνια (Φωτό & Βίντεο)

Με τους 20 εκλέκτορες της Πενσιλβάνια εξασφαλίζει πλέον 273 εκλεκτορικές ψήφους

Ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν κέρδισε την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, σύμφωνα με το ινστιτούτο Edison Research και μεγάλα τηλεπτικά δίκτυα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joe Biden (@joebiden) στις

Σύμφωνα με τις προβολές του Edison Research και μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων, περιλαμβανομένου του CNN και του NBC, ο Μπάιντεν θα εξασφαλίσει περισσότερους από τους 270 εκλέκτορες που χρειάζεται για να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφέρει το ΑΠΕ.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του CNN, ο Μπάιντεν με τις 20 ψήφους εκλεκτόρων της Πενσιλβάνια έχει συγκεντρώσει 273 εκλέκτορες. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του AP, ο Μπάιντεν συγκέντρωσε με τους εκλέκτορες της Πενσιλβάνια 284.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν διετέλεσε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ υπό τον Μπαράκ Ομπάμα. Καθ 'όλη τη διάρκεια της εκστρατείας του, ο Μπάιντεν υποστήριξε ότι διακυβεύεται η «ψυχή του έθνους» και υποσχέθηκε ότι θα επιδιώξει να θεραπεύσει μια χώρα που έχει καταστραφεί από την προεδρία του Τραμπ.

 

Καθόλη τη διάρκεια της εκστρατείας του, ο Μπάιντεν υποστήριξε ότι διακυβεύεται η «ψυχή του έθνους» και υποσχέθηκε ότι θα επιδιώξει να θεραπεύσει μια χώρα που έχει καταστραφεί από την προεδρία του Τραμπ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ