Λάκης Γαβαλάς: «Ξυπνάω ως ατόφιο αρσενικό & η θηλυκότητα εμφανίζεται μέσα στην ημέρα» (Φωτό & Βίντεο)

Τι είπε για την ταινία που θα συμμετέχει ως drag queen;

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς και μίλησε για το My Style Rocks, τη συμμετοχή του σε ταινία που θα πάει στο φεστιβάλ των Καννών ως drag queen και την προσωπική του ζωή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) στις

Ο ίδιος ανέφερε: «Εγώ θεωρώ ότι ο κόσμος μαζί μου παθαίνει βραχυκύκλωμα, πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος πολύ στάνταρ. Ξυπνάω το πρωί ως ατόφιο αρσενικό. Αγαπώ τις γυναίκες και μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα κατά την διάρκεια της ημέρας.

Θα σου πω πως αισθάνομαι εγώ για να δώσω μια σωστή πληροφόρηση ανάλογα πως αισθάνεται ο καθένας. Είναι φορές που έχω πάει σε εστιατόριο με φίλους ή και γκομενικά ακόμα και κοιτάζω μια υπέροχη γυναίκα. Είχαμε μια παίχτρια και έλεγα του Κουδουνάρη (με κάνετε τώρα να λέω μυστικά) και του λέω ποια θέλεις για να ξέρω γιατί θέλω να είναι δική μου δηλαδή εγώ να την φλερτάρω και το εννοούσα με μία έννοια.

Και έχω πάει σε ένα εστιατόριο και παθαίνει κάτι το γκαρσόν που μας σερβίρει, ο κούκλαρος και μετά που κοντεύει δεν τον βλέπουμε και λέω που πήγε. Μου λένε αρρώστησε και τους λέω δώστε μου την διέυθυνσή του να τον πάω στο καλύτερο νοσοκομείο και να τον περιθάλψω σπίτι μου μετά.

Έτσι αισθάνθηκα και δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν. Το γουστάρω τρελά. Δεν μοιράζω ποτέ όμως την σεξουαλική μου επιθυμία με τρίτο άτομο, σε αυτό είμαι απόλυτος. Κι αυτά που λέω είναι γιατί έχω διαβάσει λογοτεχνία, ποίηση γιατί για αν σαι θεατρικός πρέπει να το εμπεδώσεις το θέμα.

Δεν σου δίνουν έτσι να κάνεις εκπομπή, πρέπει να έχεις περιεχόμενο κι εγώ το έχω και χαίρομαι για αυτό και το εκπαιδεύω καθημερινά», εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Έπειτα, μιλώντας για την ταινία που συμμετέχει και η οποία θα μονταριστεί μέχρι τον Μάιο κι αργότερα θα κυκλοφορήσει είπε: «Έπαιξα την drag queen σε ταινία γνωστού σκηνοθέτη που θα προβληθεί σε φεστιβάλ. Στην ταινία που έχει να κάνει με υπόκοσμο, θα υποδυθώ το ρόλο της Βερόνικας. Η ταινία είναι ελληνο-ρουμανικο-γαλλική και το σενάριο είναι εγκεκριμένο από το φεστιβάλ των Καννών».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ