Τα 81 έκλεισε η Μάρθα Καραγιάννη με λίγους & καλούς – Οι φωτογραφίες των γενεθλίων της

Πως γιόρτασε τα γενέθλια της η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη;

Ακμαιότατη εμφανίζεται η Μάρθα Καραγιάννη, την ημέρα των γενεθλίων της, παρά το όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας για κακή κατάσταση της υγείας της.

 

 

 

 

Η σπουδαία ηθοποιός της "χρυσής εποχής" του ελληνικού κινηματογράφου μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της πριν από μερικούς μήνες και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει, είναι μια χαρά και απολαμβάνει την καθημερινότητα μαζί με πολύ αγαπημένα της πρόσωπα.

 

Μάρθα Καραγιάννη ?

Δημοσιεύτηκε από Natasa Fournaraki στις Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020

 

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της με λίγους και καλούς φίλους, ενώ η Ντόρα Δούμα, που στέκεται πάντοτε στο πλευρό της, ανήρτησε μια φωτογραφία από τη μικρή γιορτή τους.

 

Αθήνα Μαυροματη Ελεανα Μιχα τα δικά μας αγαπημένα κορίτσια. Οικογένειά!!!!

Δημοσιεύτηκε από Ντόρα Δούμα στις Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020

 

Πιο συγκεκριμένα, η φίλη και συγκάτοικός της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα καρέ, όπου φαίνεται η Μάρθα Καραγιάννη να ποζάρει με χαμόγελα και πολλή χαρά, γράφοντας: "Αυτοί είναι οι δικοί μας άνθρωποι και ήρθαν για λίγο να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας Μαρθούλα!".

 

Αυτοί είναι οι δικοί μας άνθρωποι και ήρθαν για λίγο να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας Μαρθουλα!!!!!

Δημοσιεύτηκε από Ντόρα Δούμα στις Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020

 

Στο πλάι της βρίσκονται η Ντόρα Δούμα, ο θεατρικός επιχειρηματίας Μάρκος Τάγαρης και η σύζυγός του Ελεάνα, ενώ η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της, καθώς τον τελευταίο χρόνο είχε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ