Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης - Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Η αντίθεση Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη στο ζώδιο σας σήμερα, σας καλεί να βρείτε αυτή την δύσκολη ισορροπία στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Εσείς οι ανεξάρτητοι Κριοί χρειάζεστε την ελευθερία σας και δεν μπορείτε να νιώθετε ότι σας πιέζουν ή ακόμη χειρότερα ότι σας καταπιέζουν οι άλλοι ή ότι προσπαθούν να σας χειριστούν. Αγαπάτε τη συντροφικότητα, αλλά θέλετε να συνεργάζεστε ή να σχετίζεστε με τους άλλους όπως εσείς επιθυμείτε. Σε ερωτικό επίπεδο διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις μου για τον Νοέμβριο. Σήμερα, οποιαδήποτε προσπάθεια να σας πιέσουν, να σας ελέγξουν, να σας βάλουν χαλινάρι, μπορεί να βγάλει από μέσα σας θυμό και δεν θα αρκεστείτε να δείξετε τα δόντια σας, αλλά θα δαγκώσετε κιόλας… Οι απογευματινές ώρες είναι οι πιο έντονες της ημέρας. Βάλτε τα όρια σας και μην καταφεύγετε σε πολεμικές τακτικές. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την ψυχική σας υγεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης, του κυβερνήτη του ζωδίου σας, με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό και το πεδίο της μάχης μεταφέρεται στον χώρο της δουλειάς σας, αλλά και στην καθημερινότητά σας. Το πρώτο που πρέπει να προφυλάξετε φυσικά με αυτή την όψη είναι η υγεία σας και η φυσική σας κατάσταση. Ίσως πρέπει να δείτε τα θέματα αυτά πιο δυναμικά κι επειδή τα παιδιά της Αφροδίτης (ναι για σας μιλάω) έχετε μια ιδιαίτερη αδυναμία στα γλυκά, προσέξτε αυτή την περίοδο της καραντίνας να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας. Τώρα σε ό,τι αφορά τη δουλειά προσπαθήστε να καταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα στο κερδίζω μία μάχη και κερδίζω τον πόλεμο. Μπορεί σήμερα σε μια μάχη ο εγωισμός σας να κερδίσει μια νίκη, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι ο σκοπός σας αν σας ενδιαφέρουν τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Μην αναλωθείτε σε διαμάχες στη δουλειά και κοιτάξτε πώς θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Σε ερωτικό επίπεδο αναλύω την επιρροή της όψης στις ερωτικές προβλέψεις του Νοεμβρίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν το προηγούμενο διάστημα κρύβατε πολλά από αυτά που αισθάνεστε κάτω από το χαλάκι ή προσπαθούσατε να κοντρολάρετε τον εαυτό σας για να μην μιλήσει, σήμερα μπορεί το ποτήρι να ξεχειλίσει, καθώς έρχονται αντιμέτωποι η Αφροδίτη και ο Άρης. Για σας το πεδίο της μάχης αφορά κυρίως σε πιο προσωπικές σχέσεις, ερωτικές, φιλικές ή αν είστε γονείς σε θέματα παιδιών, όπως αναλύω διεξοδικά και στις ερωτικές προβλέψεις του Νοεμβρίου. Κάποιες φορές εμείς οι άνθρωποι πιστεύουμε ότι μπορεί οι άλλοι να μαντεύουν τι μας φταίει ή τι μας ευχαριστεί και δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να μιλήσουμε. Με αυτή την όψη προσπαθήστε να συζητήσετε καλύτερα όλα αυτά τα οποία σας ενοχλούν ή όλα αυτά που θέλετε και μην βάζετε τους άλλους να παίζουν παιχνίδια μαντείας. Είναι καλύτερα να είστε ειλικρινείς τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Τις απογευματινές ώρες προσοχή σε θέματα οικογενειακά.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ωστόσο, στο προσωπικό της λογαριασμό η Άση Μπήλιου έδωσε μια μικρή ιδέα από το τι θα συμβεί όλη την εβδομάδα στα αγαπημένα μας ζώδια.

 

«Καλή εβδομάδα⭐️. Η εβδομάδα που θα διανύσουμε είναι αντιφατική, αφού ξεκινά αντιδραστικά και με ένταση, όμως στην πορεία της βελτιώνονται κάπως τα πράγματα. Στις 9/11 η Αφροδίτη από το Ζυγό και ο Άρης φαινομενικά ανάδρομος ακόμη στον Κριό, σχηματίζουν όψη αντίθεσης ακριβείας, πυροδοτώντας πάθη, αλλά και αντιπαραθέσεις. Αισθηματικά και οικονομικά διαταράσσονται, εξαιτίας εγωιστικών αντιδράσεων ή πιέσεων. Όμως, μπορούν να δοθούν λύσεις, αν υιοθετήσουμε μια πιο ψύχραιμη και συμβιβαστική διάθεση.

 

Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό στις 11/11 δίνοντας τάσεις μυστικοπάθειας και καχυποψίας. Βοηθά όμως, στο να εμβαθύνουμε στα θέματα που μας απασχολούν αναζητώντας την ουσία. Επίσης ξεμπλέκει κάπως το νήμα, αφού μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα που συνέβησαν στην περίοδο που ήταν ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο (14-27/10). Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς ισχυροποιεί το ένστικτο και τη διαίσθηση μας. Στις 12/11 κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά η σύνοδος Δία-Πλούτωνα. Μία όψη που θα διαρκέσει αρκετές μέρες, φέρνοντας εξελίξεις ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα και διαπραγματεύσεις. Και η εβδομάδα ολοκληρώνεται στις 15/11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 23ο 17΄.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όπως κάθε Κυριακή θα πάρετε πρώτοι μια γεύση της εβδομάδας που έρχεται! Απόψε θα δείτε για το ζώδιο σας τις προβλέψεις στο asibiliou.gr κι αύριο το πρωί live στην πιο τρελή παρέα @starkoukou ! Καλή εβδομάδα⭐️. Η εβδομάδα που θα διανύσουμε είναι αντιφατική, αφού ξεκινά αντιδραστικά και με ένταση, όμως στην πορεία της βελτιώνονται κάπως τα πράγματα. Στις 9/11 η Αφροδίτη από το Ζυγό και ο Άρης φαινομενικά ανάδρομος ακόμη στον Κριό, σχηματίζουν όψη αντίθεσης ακριβείας, πυροδοτώντας πάθη, αλλά και αντιπαραθέσεις. Αισθηματικά και οικονομικά διαταράσσονται, εξαιτίας εγωιστικών αντιδράσεων ή πιέσεων. Όμως, μπορούν να δοθούν λύσεις, αν υιοθετήσουμε μια πιο ψύχραιμη και συμβιβαστική διάθεση. Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό στις 11/11 δίνοντας τάσεις μυστικοπάθειας και καχυποψίας. Βοηθά όμως, στο να εμβαθύνουμε στα θέματα που μας απασχολούν αναζητώντας την ουσία. Επίσης ξεμπλέκει κάπως το νήμα, αφού μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα που συνέβησαν στην περίοδο που ήταν ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο (14-27/10). Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς ισχυροποιεί το ένστικτο και τη διαίσθηση μας. Στις 12/11 κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά η σύνοδος Δία-Πλούτωνα. Μία όψη που θα διαρκέσει αρκετές μέρες, φέρνοντας εξελίξεις ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα και διαπραγματεύσεις. Και η εβδομάδα ολοκληρώνεται στις 15/11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 23ο 17΄. Ένα φεγγάρι που τόσο το τρίγωνο του με τον Ποσειδώνα όσο και τα εξάγωνα με Δία - Πλούτωνα - Κρόνο θα δημιουργήσουν ευνοϊκές προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, ιδιαίτερα για τα ζώδια του νερού και της γης του τρίτου δεκαημέρου. Καθόλου τυχαίο το γεγονός πως την ίδια μέρα ο Άρης μέσα από τον Κριό ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του. Ορθόδρομος πλέον από τις 15ο του Κριού θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε την ενέργεια μας και θα συμβάλλει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, δίνοντας πιο δυναμική ροή στις εξελίξεις. #astrologygr #week #astrologyoftheweek #starkoukou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsiBiliou (@asibiliou) στις

Ένα φεγγάρι που τόσο το τρίγωνο του με τον Ποσειδώνα όσο και τα εξάγωνα με Δία - Πλούτωνα - Κρόνο θα δημιουργήσουν ευνοϊκές προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, ιδιαίτερα για τα ζώδια του νερού και της γης του τρίτου δεκαημέρου. Καθόλου τυχαίο το γεγονός πως την ίδια μέρα ο Άρης μέσα από τον Κριό ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του. Ορθόδρομος πλέον από τις 15ο του Κριού θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε την ενέργεια μας και θα συμβάλλει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, δίνοντας πιο δυναμική ροή στις εξελίξεις», έγραψε μεταξύ άλλων στο post της.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ