"Πειραγμένη" ρεβυθάδα με κάρυ ετοιμάζει σε 1,2,3 λεπτά ο αγαπημένος μας σεφ Κυριάκος Μελάς (βίντεο)

Μία υπέροχη συνταγή!

Ο αγαπημένος σεφ Κυριάκος Μελάς δημιουργεί μια ανεπανάληπτη ρεβυθάδα με κάρυ κολοκύθας και μας δίνει και την συνταγή μέσω instagram!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

|συγκλονιστικά|Ρεβύθια με κάρυ Κολοκυθάς . . ??Για μένα οι σούπες ?κρύβουν πάντα τόση θαλπωρή και θρέψη !! Το«αντιμικροβιακό» πεντανόστιμο #curry , με τον θαυματουργό κουρκουμά και τα πολλά μπαχαρικά που περιέχει απο την μία και η γλύκα της Κολοκυθάς και της καρύδας απο την άλλη , λειτουργεί απερίγραπτα καλά σε θρέψη ,νοστιμιά & δομή #melasmeals !! Θα χρειαστείτε : 1️⃣λίγο ρύζι στο πλάι (μην ξεχνιόμαστε !! Όσπρια + ρύζι =πρωτεΐνη) 2️⃣super διάθεση & σκεύη @pal.cookware cooking at home #staysafe please (υπομονή) ???‍♂️ #quarantine2 #day1 . . #chickpeas #chickpeascurry #balancedfood #quarantinefood #quarantinecooking #quarantinekitchen

A post shared by Kiriakos Melas (@kiriakosmelas) on

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά «για μένα οι σούπες κρύβουν πάντα τόση θαλπωρή και θρέψη!! Το "αντιμικροβιακό" πεντανόστιμο curry, με τον θαυματουργό κουρκουμά και τα πολλά μπαχαρικά που περιέχει απο την μία και η γλύκα της κολοκυθάς και της καρύδας απο την άλλη, λειτουργεί απερίγραπτα καλά σε θρέψη, νοστιμιά & δομή...». 

Ο Κυριάκος Μελάς τόνισε ότι χρειάζεται να προσθέσουμε και λίγο ρύζι, καθώς τα όσπρια μαζί με το ρύζι είναι απολύτως θρεπτική πρωτεΐνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiriakos Melas (@kiriakosmelas) on

Μάλιστα, σε ένα βίντεο μας έδειξε και την συνταγή της υπέροχης αυτής, αλλά και γρήγορης ρεβυθάδας!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiriakos Melas (@kiriakosmelas) on

 

Ετοιμάστε την και καλή σας όρεξη!
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ