Δολοφονία 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησαν η 15χρονη & ο 17χρονος φίλος της – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες (Φωτό & Βίντεο)

Τη μαχαίρωσαν ενώ κοιμόταν

Η 15χρονη κόρη της 50χρονης, που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα, και ο 17χρονος φίλος της από τη Ρουμανία ομολόγησαν το φόνο.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ανήλικος αλλοδαπός ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα με τη βοήθεια ενός, επίσης, ανήλικου Έλληνα φίλου του, ύστερα από συνεννόηση με την 15χρονη κόρη του θύματος, η οποία φέρεται να είχε προστριβές με τη μητέρα της, μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Όπως είπε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών η δράστρια, δεν άντεχε την καταπίεση και τους τσακωμούς με την 50χρονη μητέρα της και αποφάσισε μαζί με τον 17χρονο φίλο της να τη σκοτώσουν.

Το τελευταίο διάστημα στο διαμέρισμα της 15χρονης διέμενε και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της.

 

Την ημέρα της δολοφονίας η 50χρονη κοιμόταν στο δωμάτιό της, όταν άνοιξαν την πόρτα στον 17χρονο Έλληνα και τη μαχαίρωσαν.

 

Έπειτα προσπάθησαν να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι σε άλλο σημείο και όταν δεν τα κατάφεραν, την άφησαν νεκρή στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Η 15χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεχόταν συνέχεια παρατηρήσεις από τη μητέρα της και ότι μάλιστα το τελευταίο διάστημα της είχε πει ότι θα την έκλεινε σε αναμορφωτήριο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ