Ο τυχερός και ο άτυχος της ημέρας: Στοιχημάτισε στον Μπάιντεν και κέρδισε 1,5 εκατ. λίρες - Πόνταρε στον Τραμπ και έχασε 3,8

To φυσάει και δεν κρυώνει, ο άνδρας που έχασε το στοίχημα... 

Ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν κέρδισε την προεδρία και έγινε ο  ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Έπειτα από αρκετές ημέρες γεμάτες σασπένς, ο Δημοκρατικός υποψήφιος και πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα αναδείχθηκε νικητής με τουλάχιστον 273 μεγάλους εκλέκτορες, χάρη σε μια επιτυχία στην πολιτεία-κλειδί της Πενσιλβάνια. 

Οι εκλογές των ΗΠΑ, είχαν τα δικά τους ευτράπελα καθώς πολλοί στοιχημάτισαν στον επόμενο πρόεδρο. 

Ένας Βρετανός μάλιστα φαίνεται πως γιορτάζει την νίκη του Μπάιντεν όσο καμία άλλη αφού στοιχημάτισε και κέρδισε 1,5 εκατομμύρια λίρες μετά το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών. Από την άλλη ένας άλλος φαίνεται πως κλαίει, καθώς έχασε 3.8 εκατ. λίρες αφού πόνταρε  στην νίκη του Τραμπ. 

Ο Alex Kostin του Americangambler.com είπε στην Sun: "Ο άνδρας έβαλε στοίχημα λίγες μέρες πριν από την Ημέρα των Εκλογών 1 εκατ. λίρες και βγήκε ξεκάθαρα κερδισμένος''.

Να σημειωθεί πως τα πολιτικά στοιχήματα στις ΗΠΑ απαγορεύονται. Έτσι πολλοί από αυτούς τα κάνουν παράνομα, όπως ο άνδρας που έχασε,  ο οποίος το έκανε μέσω offshore στοιχηματικής εταιρίας στο Κουρασάο της Καραϊβικής αναφέρει το Ladbible.

 

 

Μεγάλο στοίχημα υπέρ του Τραμπ έβαλε και ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος έσπευσε να το δείξει στο Twitter.

Δυστυχώς γι’ αυτόν, το εκλογικό αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ