Πρωτοφανές επεισόδιο μέσα στο "χρυσό" Προεδρικό Μέγαρο: Ο γαμπρός του Ερντογάν αντάλλαξε μπουνιές με τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας (φωτό)

Πρωτοφανείς σκηνές φαίνεται πως διαδραματίστηκαν στο τουρκικό προεδρικό μέγαρο... 

Ένα απίστευτο περιστατικό είχαμε στην Τουρκία, καθώς ο παραιτηθείς Υπουργός Οικονομικών και γαμπρός του Ερντογάν, Berat Albayrak, αντάλλαξε μπουνιές με το νέο διοικητή της κεντρικής τράπεζας, Naci Ağbal.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Cumhuriyet, που βασίζεται σε tweet του Τούρκου Πολιτικού του Καλού Κόμματος, Aytun Çıray, οι δύο άνδρες πιάστηκαν... κυριολεκτικά στα χέρια!

Ο Albayrak ανακοίνωσε πως παραιτείται για λόγους υγείας, ο πεθερός Ερντογάν έκανε χθες το βράδυ δεκτή την παραίτησή του, ωστόσο το παρασκήνιο δεν σταματά εκεί... 

Όπως εξήγησε και ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η τουρκική εφημερίδα σημειώνει ότι το Σάββατο το βράδυ ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τον νέο διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας για ενημέρωση για την οικονομία.

 

Ο Ağbal ανέφερε στον Ερντογάν ότι δεν υπάρχουν συναλλαγματικά αποθέματα και τότε ο πρόεδρος της Τουρκίας κάλεσε τον Albayrak στο προεδρικό μέγαρο για εξηγήσεις.

Ο γαμπρός του Ερντογάν φέρεται να εξοργίστηκε με τον νέο κεντρικό τραπεζίτη - με τον οποίο δεν είχαν εδώ και καιρό καλές σχέση -  με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια στην είσοδο του "χρυσού" προεδρικού μεγάρου της Τουρκίας.

Πραγματικά απίστευτα και πρωτοφανή γεγονότα!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ