Ο Σπύρος Νικολαΐδης που μπήκε στο “My Style Rocks” έχει εκλέγει ο πιο ωραίος άντρας – 26 ετών ο Μr Hellas (Φωτό & Βίντεο)

Όσα θέλετε να ξέρετε για τον νέο άντρα διαγωνιζόμενο του My Style Rocks...

Άλλος ένας νέος παίκτης μπήκε χθες στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ και είναι άνδρας. Είναι ο δεύτερος νεαρός που βλέπουμε φέτος στο My Style Rocks.

 

 

 

 

O λόγος για τον Σπύρο Νικολαΐδη, τον Μr Hellas 2020 που πρόκειται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και στον επερχόμενο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.

 

 

 

 

Ο Σπύρος Νικολαΐδης είναι 26 ετών, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας.

 

 

Έχει μια διαφημιστική εταιρία digital marketing, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση με ρούχα και κοσμήματα. Από μικρή ηλικία, από ανέφερε και στο εισαγωγικό βίντεο του My Style Rocks, ασχολείται με το μόντελινγκ και στα 16 του έκανε την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση για μεγάλη καμπάνια εσωρούχων.

 

 

 

 

Έχει συνεργαστεί με μεγάλους και γνωστούς σχεδιαστές μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

 

 

 

Στον ελεύθερό του χρόνο, ασχολείται με το kick boxing. Αγαπάει πολύ τη μόδα και το styling και του αρέσει να μπερδεύει τα στιλ και να δημιουργεί κάτι καινούριο. Είναι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκεται στο My Style Rocks γιατί θα έχει τη δυνατότητα να δείξει ακόμα ένα ταλέντο του… τις στιλιστικές του ιδέες και προτάσεις.

 

 

 

 

Είναι αρκετά ανταγωνιστικός και μάχιμος. Δεν φοβάται τις γυναίκες, ούτε στο My Style Rocks, αλλά ούτε και στη ζωή του. Όταν ξεκινάει κάτι, έχει μόνο ένα σκοπό… να φτάσει μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ