Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου μετά από σκληρή "μάχη" με τον καρκίνο - Συγκινεί το μήνυμα της Ελένης Ράντου (φωτό)

Έδινε σκληρή "μάχη" με τον καρκίνο... 

Μετά από σκληρή "μάχη" με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός και σκηνογράφος Βαγγέλης Χατζηνικολάου. 

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook. 

 

Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω ακόμα μια αναπάντεχη και πολυ πρόωρη αποχώρηση..Ο σπουδαιος συνάδελφός μας και καλός φιλος...

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

 

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω ακόμα μια αναπάντεχη και πολύ πρόωρη αποχώρηση. Ο σπουδαίος συνάδελφός μας και καλός φιλος Βαγγέλης Χατζηνικολάου που έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα στο θέατρό μας (Εθνικό και Ελεύθερο).

Και με αρκετές εμφανίσεις στην τηλεόραση και το σινεμά έφυγε μετά απο μάχη με την επάρατο… Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φιλε, δεν θα ξεχάσουμε το ταλέντο σου, την μαχητικότητά σου, την εργατικότητα, το χαμόγελο και το χιούμορ σου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Δε παλευεται η απωλεια σου ρε φιλε

Δημοσιεύτηκε από Καιτουλα Ζακετουλα Ραντου στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

 

Συγκλονισμένη από την απώλεια του καλού της φίλου και συναδέλφου και η Ελένη Ράντου, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου στις παραστάσεις "Τζάσμιν" και "Φιλουμένα". 

Δημοσιεύτηκε από Eleni Rantou στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

«Ένας άγγελος... ένας υπέροχος άνθρωπος... ένας σπουδαίος ηθοποιός... ένας πολύτιμος συνεργάτης... ένας αφοσιωμένος φίλος.... ένας ακούραστος σύντροφος ... μια βαθιά ευαίσθητη και δοτική ψυχή πέταξε σήμερα για τον παράδεισο. Όσοι σε γνωρίσαμε σου χρωστάμε κάτι.

Γιατί έδινες πάντα τόσο γενναιόδωρα χωρίς να ζητάς ποτέ να πάρεις. Σ' αγαπώ πολύ Βαγγέλη μου. Θα σ' έχω πάντοτε κοντά μου. Θα σε κρατάω μέσα μου να μου φωτίζεις τα σκοτάδια. Καλό ταξίδι φίλε μου! Καλό ταξίδι Βαγγέλη Χατζηνικολάου»

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ