Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό - Το μυαλό σας θα λειτουργεί καλύτερα

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό όπου και θα μείνει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, δίνοντας έμφαση στα οικονομικά σας κυρίως, αλλά και στα βαθύτερα συναισθήματα σας. Προσπαθήστε τώρα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ερμής σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε. Οι χλιαρές σχέσεις δεν έχουν πλέον κανένα ενδιαφέρον για σας. Προτιμάτε να αφιερώνετε το χρόνο σας σε αυτούς που σας είναι πολύτιμοι και αισθάνεστε οικειότητα και ασφάλεια μαζί τους. Αν σας οφείλονταν χρήματα και καθυστερούσαν στην περίοδο της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του, τώρα μπορεί να έρθουν στα χέρια σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό, ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε. Στην περίοδο της ανάδρομης πορείας του (13/10 με 3/11) μπορεί να επέστρεψε κάποιος από το παρελθόν και να του δώσατε κάποια ευκαιρία. Τώρα που ο Ερμής ορθός πια ξαναγυρίζει στον Σκορπιό θα φανεί αν τελικά αυτό το άτομο θα μείνει στη ζωή σας ή θα επιστρέψει στο «χρονοντούλαπο» της προσωπικής ιστορίας σας. Ο διάλογος, η ειλικρίνεια στις συζητήσεις σας και το ενδιαφέρον σας γι’ αυτά που σκέφτονται ο σύντροφος, οι συνεργάτες και οι φίλοι, θα κάνουν τη διαφορά στην επικοινωνία από δω και κάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ερμής, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, κάνει μια σημαντική μετάβαση από τον Ζυγό στον Σκορπιό για δεύτερη φορά φέτος το φθινόπωρο και θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Έτσι, πράγματα τα οποία μπορεί να καθυστερούσαν στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του (από τις 14 μέχρι τις 27 Οκτωβρίου) μπορεί να επανέλθουν για να δώσετε οριστικές λύσεις. Φυσικά ο Ερμής στον Σκορπιό σημαίνει μια πιο κουραστική περίοδο, που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη, είναι πιθανόν να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ