"Άγριες Μέλισσες" - Spoiler: Ο Βόσκαρης ταράζει τα νερά στο Διαφάνι- Βγάζει από τη μέση τον Προύσαλη & αρραβωνιάζεται την Σοφούλα!

Ο Βόσκαρης θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι... 

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες".

Σύμφωνα με το νέο spoiler που κυκλοφορεί, ο Μάνος Βόσκαρης με τη βοήθεια του Δούκα Σεβαστού, μπαίνει στη Χωροφυλακή και είναι αποφασισμένος να γίνει διοικητής στο Διαφάνι, βγάζοντας από τη μέση τον ενωμοτάρχη του χωριού, τον Προύσαλη αλλά και τον εγγονό του Νέστορα, Άγγελο Φαναριώτη, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Σοφούλα.

Μάλιστα, ο Βόσκαρης ρίχνει τα δίχτυα του στη Σοφούλα, την κόρη του Τόλια, η οποία θέλει να ξεχάσει τον Λάμπρο, που παραμένει ερωτευμένος με την Ελένη, και τα μυαλά της νεαρής κοπέλας "παίρνουν αέρα"!

Και μπορεί εκείνη να νομίζει ότι την έχει ερωτευτεί, αλλά αυτός έχει άλλα στο μυαλό του. Θέλει να βάλει στο χέρι όλο το Διαφάνι, μέσα από τον κοινοτάρχη πατέρα της που επηρεάζει τους πάντες και να μαζέψει με δόλο στοιχεία για να ρίξει ξανά την Ελένη στη φυλακή, όπως αναφέρει η On Time.

Η Ελένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για τα όσα έχει διαπράξει ο Βόσκαρης, γιατί τον μισεί για όλα αυτά που της έκανε και θέλει να τον βάλει στη φυλακή.

Το μίσος των δυο τους είναι τεράστιο, όμως ο Βόσκαρης ενδόμυχα έχει ερωτευθεί την Ελένη.

O Βόσκαρης ζητά το χέρι της Σοφούλας από τον Τόλια, με τον κοινοτάρχη να αντιδρά, όμως εκείνος θα καταφέρει με απειλές να τον πείσει να συναινέσει στον γάμο τους.

Όταν η είδηση του αρραβώνα σκάει σαν βόμβα στο Διαφάνι, η Ελένη θα καταλάβει ότι ο Βόσκαρης κάτι άλλο σχεδιάζει. Έτσι προσπαθεί να μιλήσει στην Σουφούλα για εκείνον, ενώ συναντά και τον Βόσκαρη για να τον πείσει να αφήσει ήσυχη την κοπέλα, αλλά μάταια.

Ο Βόσκαρης θυμίζει στην Ελένη πόσο εύκολα την άφησε έγκυο και της έκανε έκτρωση χωρίς τη θέλησή της. Έτσι η Ελένη κάνει πίσω μετά τις απειλές τόσο για τη δική της ζωή, όσο και για της Σοφούλας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ