Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

O Bασιλιάς Henri και η Maria Teresa θυμήθηκαν τον αρραβώνα τους πριν από 40 χρόνια - Τα νιάτα είναι νιάτα (φωτό)

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε ο επίσημος λογαριασμός του Δουκάτου στο Instagram... 

Ο Μεγάλος Δούκας Henri και η Μεγάλη Δούκισσα Maria Teresa του Λουξεμβούργου γιορτάζουν την 40ή επέτειο του αρραβώνα τους με ένα throwback. Το ζευγάρι της Βασιλικής οικογένειας του Λουξεμβούργου γύρισε 40 χρόνια πίσω και δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία. 

Να σημειώσουμε πως ο Ερρίκος έγινε διάδοχος στο Δουκάτο μετά την παραίτηση της γιαγιάς του το 1964. Στις 4 Μαρτίου 1998 έλαβε συνταγματικές εξουσίες από τον πατέρα του και μετά την παραίτηση από το θρόνο του τελευταίου, ο Ερρίκος έγινε Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου στις 7 Οκτωβρίου 2000.

 

 

 

 

Ήταν το 1976 όταν το ζεύγος συναντήθηκε για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης.

Το Νοέμβριο του 1980 μετά από 4 χρόνια σχέσης, σφράγισαν την όμορφη ιστορία αγάπης τους με έναν αρραβώνα, ανακοινώνοντάς το στον λαό του Λουξεμβούργου. 'Ενα χρόνο μετά τον αρραβώνα τους και συγκεκριμένα στις 4 Φεβρουαρίου έκαναν τον πολιτικό τους γάμο και 10 ημέρες μετά τον θρησκευτικό. 

Το βασιλικό ζεύγος έχει αποκτήσει 5 παιδιά : Τον Γουλιέλμο που είναι ο διάδοχος του θρόνου, την Αλεξάνδρα, τον Λούι, τον Φίλιξ και τον Σεμπάστιεν του Λουξεμβούργου!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ