"Άγριες Μέλισσες": Σε μπελάδες η Δρόσω - Τι θα συμβεί με την απόδραση της Ελένης;

Μεγάλος αναβρασμός στο Διαφάνι μετά την απόδραση της Ελένης... 

Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες".

Η Ελένη, μετά τον τραυματισμό της, επιστρέφει στο Διαφάνι, ενώ η Ασημίνα συγκρούεται με τον Νικηφόρο για τον μικρό Σέργιο και η Δρόσω συνεχίζει το πεζοδρόμιο στην Τρούμπα, πριν συναντήσει την μεγάλη της αδελφή σε μια σπαρακτική επανασύνδεση.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε ότι στο Διαφάνι και στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασης της Ελένης. 

Η Δρόσω μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες με τις νέες αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της, ενώ ο Τάκης κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη για εκείνη. 

Ο Δούκας ζητά απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία κι αυτή τη φορά επίσημα. Θα υπογράψει ο Νικηφόρος ή θα φτάσει την σύγκρουση με τον πατέρα του, στα όρια της;

Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή για τις παράνομες δραστηριότητες τους θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες.

Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν απ’ τους χωροφύλακες και μια εξ’ αυτών θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει όμως η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ