Δόμνα Μιχαηλίδου: Είχα την χαρά να υπογράψω «Χάρτα Διαφορετικότητας» - Προσπάθεια για την εξάλειψη της ανισότητας στο εργασιακό περιβάλλον (φωτό)

Τι είναι η «Χάρτα Διαφορετικότητας»; 

Τη «Χάρτα Διαφορετικότητας» υπέγραψε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

 

 

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η «Χάρτα Διαφορετικότητας» είναι μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις. Στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2019 και έχει στόχο να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή των ίσων ευκαιριών και το σεβασμό της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Η κ. Μιχαηλίδου, όπως έχουν κάνει και αρκετοί ομότιτλοί της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υπέγραψε τη «Χάρτα Διαφορετικότητας», που στην Ελλάδα υλοποιείται από το ΚΕΑΝ, στηρίζοντας την προσπάθεια για την εξάλειψη κάθε ανισότητας στο εργασιακό περιβάλλον.

 

 

Η ίδια ανέβασε μια φωτπγραφία στο Instagram την ώρα που υπογράφει τα χαρτιά και γράφει στην λεζάντα: ''O σεβασμός της διαφορετικότητας είναι αναγκαία συνθήκη προόδου, ανάπτυξης και δημιουργικότητας.

Είχα τη χαρά να υπογράψω κι εγώ τη «Χάρτα Διαφορετικότητας» σημαντική πρωτοβουλία της ευρωπαϊκής επιτροπής, που έχει στόχο να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για ίσες ευκαιρίες και σεβασμό της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Thank you @kean_greece για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας!''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ