Γιατρός του ΑΧΕΠΑ έχει ασθενή τη μητέρα του & γράφει: “Δίνει τη δική της μάχη – Προσεύχεται & προσευχηθείτε” (Φωτό)

"Μια αληθινή εικόνα ασθενούς με αδυναμία και καταβολή από τη νόσο Covid-19"

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας έχει παρασύρει τις ευρωπαϊκές χώρες σε μια δίνη από την οποία προσπαθούν να βγουν επιβάλλοντας ολοένα και πιο αυστηρούς περιορισμούς. Το δεύτερο κύμα είναι αρκετά διαφορετικό από το πρώτο, επισημαίνουν οι ειδικοί.

 

Ο Ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής Δημήτρης Γιαννακίδης μοιράστηκε μια προσωπική ιστορία που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

 

“Μια αληθινή εικόνα ασθενούς με αδυναμία και καταβολή από τη νόσο Covid-19. Είναι η μητέρα μου και δίνει τη δική της μάχη. Προσέχετε και προσευχηθείτε για όλους μας”, έγραψε.

Μια αληθινή εικόνα ασθενούς με αδυναμία και καταβολή από τη νόσο Covid-19. Είναι η μητέρα μου και δίνει τη δική της μάχη. Προσέχετε και προσευχηθείτε για όλους μας.

Δημοσιεύτηκε από Dimitrios Giannakidis στις Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες είχε κάνει ένα post με το οποίο θέλει να περάσει ένα μήνυμα, ενός ανθρώπου που παλεύει να σώσει καθημερινά τις ανθρωπινές ζωές και βλέπει από «πρώτο μάτι» τι συμβαίνει στον κόσμο.

Φίλες και φίλοι μου διαφυλάξτε ως κόρη οφθαλμού το δώρο που σας δόθηκε αυτό της ζωής, το δικό σας, της οικογένειάς σας...

Δημοσιεύτηκε από Dimitrios Giannakidis στις Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020

Φίλες και φίλοι μου διαφυλάξτε ως κόρη οφθαλμού το δώρο που σας δόθηκε αυτό της ζωής, το δικό σας, της οικογένειάς σας και των συνανθρώπων σας. Η ζωή δεν θα σταματήσει και θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί και καλύτεροι από αυτή την περιπέτεια”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ