Οι “αταξίες” του πρίγκιπα William - Αισθησιακός χορός σε club του Λονδίνου με καλλονή ξανθιά (Φωτό)

Η ξέφρενη νύχτα του πρίγκιπα…

Πρόσφατα το φως της δημοσιότητας είδαν κάποια στιγμιότυπα του πρίγκιπα William από το παρελθόν και συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του 2007, περίπου τέσσερα χρόνια πριν παντρευτεί την Kate Middleton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanpage about Royal Family ❤️ (@katemidleton_uk)

Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως από τη Daily Mail μπορεί να μην είναι πρόσφατες ωστόσο δεν είναι και ότι καλύτερο για την εικόνα του πρίγκιπα μιας και όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να χρίσει το προφίλ του καλού παιδιού, οικογενειάρχη και άξιου διάδοχου του θρόνου.

Ο 25χρονος τότε πρίγκιπας δείχνει να είναι χαλαρός, μεθυσμένος και να διασκεδάζει με την ψυχή του στο υπόγειο διάσημο club του Δυτικού Λονδίνου με το όνομα «K Bar», αφήνοντας στην άκρη απαγορεύσεις και βασιλικά πρωτόκολλα.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως ο William ήταν τόσο μεθυσμένος που παραπάταγε, ενώ τον κρατούσαν οι φίλοι του για να μην πέσει ή για να πάει με ασφάλεια στην τουαλέτα.

Μάλιστα, για όσους γνωρίζουν καλά τη βασιλική οικογένεια εκείνη η ξέφρενη νύχτα στο υπόγειο club ήταν και το τελευταίο πάρτι του νεαρού άγαμου, τότε, πρίγκιπα.

Φωτογραφίες: Daily Mail

 

Και μπορεί κάποιοι να αναρωτηθούν που βρισκόταν η Kate εκείνη τη βραδιά αφού η σχέση τους δημιουργήθηκε το 2004, ωστόσο υπάρχει ένα ελαφρυντικό που σώζει τον πρίγκιπα William από μια ενδεχόμενη κρεβατομουρμούρα αφού το συγκεκριμένο πάρτυ στο οποίο διασκέδασε πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2007 όταν οι δυο τους είχαν αποφασίσει να διακόψουν για λίγο τη σχέση τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ