Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μια περίεργη, έντονη & κάπως ηλεκτρισμένη μέρα - Το άγχος δεν θα σας βοηθήσει

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Τον άξονα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας επηρεάζει η αντίθεση Ερμή-Ουρανού, φέρνοντας ίσως κάποια απρόοπτα, πιθανώς όμως όχι άσχημα. Μπορεί δηλαδή, να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη σε κάποιο οικονομικό ζήτημα. Φυσικά θα είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα, ιδιαίτερα σε on-line αγορές. Μην βιάζεστε να αγοράσετε κάτι αν δεν έχετε δει σωστά τις χρεώσεις. Γενικότερα, προστατεύστε τις κάρτες σας και αποφύγετε ηλεκτρονικές συναλλαγές, ειδικά αν σας φαίνεται κάτι ύποπτο. Ακόμη, δεν είναι μια καλή μέρα για διαπραγματεύσεις ή υπογραφές συμφωνιών, εκτός αν έχει ελέγξει όλες τις λεπτομέρειες ένας ειδικός (π.χ. ο δικηγόρος σας). Ακόμη, προστατεύστε τα μυστικά της δουλειάς ή τα οικονομικά σας στοιχεία, ειδικά αν πρέπει να τα στείλετε με κάποιο μήνυμα ή μέιλ.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε όποια μέθοδο χαλάρωσης ή ψυχραιμίας μπορεί να γνωρίζετε, στην ανάγκη διαλογιστείτε ή απομακρυνθείτε όταν βλέπετε ότι μια κατάσταση γίνεται έκρυθμη και δεν μπορείτε να έχετε υπομονή με τους άλλους. Ειδικά σήμερα μπορεί να τους βρίσκετε όλους ενοχλητικούς ή όντως μπορεί να σας διακόπτουν οι άλλοι συνέχεια με ένα δικό τους πρόβλημα ή γιατί απλώς κάτι θέλουν να σας πουν. Πριν κάνετε επίθεση όμως, ακόμη κι αν σας πνίγει το δίκιο, προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας, να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Με την όψη αυτή πάντως, πέρα από απρόοπτα, μπορεί να προκύψουν και πολύ πρωτότυπες ιδέες. Μείνετε σ’ αυτό περισσότερο κι αποφύγετε να επιβάλλετε τις δικές σας αντιλήψεις στους άλλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού, ακριβώς γιατί επηρεάζει τους ψυχολογικούς οίκους στο ωροσκόπιο σας, μπορεί να σας κάνει σήμερα εξαιρετικά ανήσυχους ή μπορεί να έχετε ένα τρομερό άγχος, όχι απαραίτητα με αιτία. Βέβαια για κάποιους μπορεί η αιτία να είναι θέματα δουλειάς, μια σχέση με έναν συνεργάτη που δεν μπορείτε να ανεχτείτε τη συμπεριφορά του, μπορεί να είναι το πρόβλημα ενός ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να «γειωθείτε» λίγο και μην αναλώνετε την ενέργεια σας σε φόβους και άγχη. Βρείτε λίγο χρόνο για γυμναστική ή περπάτημα, χαλαρώστε ακούγοντας μουσική, κάνοντας ευχάριστες και χαλαρές δραστηριότητες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ