GNTM: Η διαφωνία του Ανδρέα με τους κριτές - Η συγκινητική αποχώρηση (Φωτό & Βίντεο)

Τον "έδιωξαν" οι φίλοι του

Γεμάτο ανατροπές ήταν το χθεσινό επεισόδιο του GNTM, αφού η τελική 8άδα του ριάλιτι μόδας του Star ήρθε αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη.

Η επιστροφή τεσσάρων πρώην παικτών στο σπίτι του ριάλιτι ήταν μεγάλη έκπληξη για τα υποψήφια μοντέλα. Οι κορυφαίοι οκτώ έγιναν δώδεκα μετά από ένα casting από τον head of scouting του Elite London, Joel Bough, και ο Ηρακλής, ο Emmanuel, η Παρασκευή και η Ξένια πήραν μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό του GNTM.

 

 

Παλιοί και νέοι παίκτες διαγωνίστηκαν σε μία επαγγελματική φωτογράφιση με έμπνευση από την Ασία και τους μυθικούς πολεμιστές της. Τα επίδοξα top models κλήθηκαν να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν -ανά ζευγάρια- μια σκηνή ασιατικής πάλης.

 

Η Λία, που είχε πάρει την καλύτερη φωτογραφία την προηγούμενη φορά, επέλεξε τα ζευγάρια, ενώ έδωσε στη Μαρινέλα το disavantage, που ήταν να έχει βαράκια 2,5 κιλών σε κάθε πόδι της, όταν θα πηδούσε στον αέρα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ίδια επέλεξε τον Αιμιλιάνο για ζευγάρι της.

 

Αρκετά από τα μοντέλα δυσκολεύτηκαν, ενώ λίγα ήταν τα ζευγάρια που κατάφεραν να συντονιστούν. Ένα από αυτά ήταν ο Ηρακλής και ο Εμμάνουελ, οι οποίοι είχαν ένα πολύ καλό set και μια εκπληκτική λήψη, αποδεικνύοντας πως έκαναν δυναμικό come back στον διαγωνισμό και ότι επέστρεψαν αποφασισμένοι.

 

 

Οι δυο τους πήραν την καλύτερη φωτογραφία της βδομάδας, ενώ ακολούθησαν ο Δημοσθένης και ο Έντουαρντ.

 

Στον αντίποδα, τις χειρότερες λήψεις ανά ζευγάρια είχαν ο Αιμιλάνο με τη Λία και ο Σήφης με τον Ανδρέα, οι οποίοι ήταν εκτός concept. Η Βίκυ Καγιά έδωσε φωτογραφία στο πρώτο ζευγάρι, λέγοντας στον Αιμιλιάνο πως, στην ουσία, τον "έσωσε" η Λία με την πόζα της, καθώς ο ίδιος δεν είχε καλή απόδοση.

 

 

Ο παίκτης που αναγκάστηκε τελικά να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό ήταν ο Σήφης, ένας από τους "Campaign".

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ