Story of the day: Αυτός ο Βρετανός είναι τελικά ο ''Zero One'' ασθενής με κορωνοϊό - Κόλλησε σε ταξίδι στην Ρώμη και παραλίγο να πεθάνει (φωτό)

Ήταν αυτός ο πρώτος ασθενής; 

Ένας άνδρας που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και παραλίγο να πεθάνει μετά από ένα οικογενειακό ταξίδι στη Ρώμη τον Σεπτέμβριο του 2019 πιστεύει ότι ήταν ο ασθενής μηδέν του Covid στην Βρετανία.

Ο Brian Stoodley, 67 ετών, νοσηλεύτηκε με μυστηριώδη ασθένεια και υπέστη πολλά από τα κοινά συμπτώματα του ιού, τα οποία πιστεύεται ότι προήλθαν από την Ουχάν τον Δεκέμβριο.

Ο Brian είχε δύσπνοια, υψηλό πυρετό και βήχα που τον ανάγκασε να μεταφερθεί και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για αρκετές εβδομάδες.

Η Susannah Ford, 53 ετών, πιστεύεται ότι ήταν η πρώτη γνωστή περίπτωση του ιού στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού κόλλησε κατά τη διάρκεια διακοπών σκι στην Αυστρία στις αρχές Ιανουαρίου αναφέρει η Daily Mail. 

Brian Stoodley (circled) believes he contracted coronavirus months before the first official cases in China in December last year. The bricklayer is pictured on the holiday to Rome with his son-in-law Steve Mitchel, and his daughters Jodie and Erica

Αλλά ο Μπράιαν, είπε στην The Sun: «Ένιωθα σαν να πέθαινα, ήταν τόσο κακό. " Είχε περάσει τις διακοπές σε πολλά από τα τουριστικά κέντρα της ιταλικής πρωτεύουσας με τις κόρες του Jodie και Erica και τον γαμπρό του Steve Mitchel, και επισκέφθηκε τοποθεσίες όπως το Βατικανό και το Κολοσσαίο, όπου είπε ότι μίλησε με κινέζους τουρίστες. Μια εβδομάδα μετά την επιστροφή του στο σπίτι, εισήχθη στο νοσοκομείο του Dorset County όπου οι γιατροί ανησύχησαν με τα συμπτώματά του, τα οποία αργότερα εξαπλώθηκαν στα παιδιά και τα εγγόνια του. Δεν γνώριζαν τι έχει κολλήσει''. 

Έκανε εξετάσεις για μια σειρά από ασθένειες και ιούς, αλλά όλα έβγαιναν αρνητικά, αφήνοντας τους γιατρούς σοκαρισμένους .

He suffered many of the common symptoms of the virus, which was previously believed to have originated in Wuhan in December

Η αποκάλυψη έρχεται όταν το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου του Μιλάνου ισχυρίστηκε ότι ο κορωνοϊός κυκλοφόρησε στην Ιταλία τον Σεπτέμβριο του 2019, μήνες πριν από το χρονοδιάγραμμα της Κίνας για την πανδημία.

Ο Μπράιαν λέει ότι είναι «σίγουρος» ότι προσβλήθηκε από τον ιό .... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ