Κρίστη Καθάργια- Η μνηστή του Μαυρίδη: «Είμαστε βαριά & οι δύο, ο Γιώργος δεν μπορεί να αναπνεύσει. Δεν έχουμε...» (βίντεο)

Σήμερα, εισήχθη στο νοσοκομείο και η Κρίστη... 

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια νοσούν από κορωνοϊό, όπως έχει γίνει από χθες γνωστό, ενώ ο παρουσιαστής νοσηλεύεται και στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, με την κατάσταση της υγείας του να είναι αρκετά σοβαρή. 

 

 

Μάλιστα, πριν από λίγο, έγινε γνωστό από την εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1 πως και η Κρίστη εισήχθη στο νοσοκομείο. 

 

 

 

Χθες το απόγευμα, η σύντροφος του γνωστού παρουσιαστή και tattoo artist μίλησε στην εκπομπή "Live News" του Mega για την κατάστασή της υγείας του αγαπημένου της, αλλά και την δική της.

 

 

«Μας έπιασε πολύ βαριά και τους δύο, πολύ χάλια... Ο Γιώργος δεν μπορεί, πάει να βγάλει μία κουβέντα και βήχει πάρα πολύ... Είμαστε πάρα πολύ δύσκολα και οι δύο» είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε «Όλα τα συμπτώματα έχουμε και οι δύο, ο Γιώργος είχε και την δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση...».

 

 

Η περιπέτεια του Γιώργου Μαυρίδη ξεκίνησε πριν από περίπου 8 ημέρες, ενώ την περασμένη Πέμπτη κόλλησε τον ιό και η σύντροφός του. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KK (@kristi_kathargia)

 

Πλέον και οι δύο νοσηλεύονται, σε διαφορετικά νοσοκομεία σύμφωνα με τις πληροφορίες και η αγωνία για την υγεία τους είναι μεγάλη.

Η σχέση του ζευγαριού δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο, στα γενέθλια του Γιώργου Μαυρίδη, όταν η ωραία Κρίστη του έφερε την τούρτα του.

 

 

 

Έναν περίπου μήνα μετά ήρθε και η πρόταση γάμου, με την Θεσσαλονικιά ψυχολόγο να ανεβάζει ένα κοινό τους βίντεο στο instagram και να παραδέχεται πως είπε το μεγάλο "ναι" στον αγαπημένο της. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KK (@kristi_kathargia)

 

Έκτοτε, το ζευγάρι είναι αχώριστο, περνώντας μαζί τα ωραία και τα δύσκολα της ζωής. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KK (@kristi_kathargia)

 

Περαστικά τους και γρήγορα να αναρρώσουν και να επιστρέψουν στο σπίτι τους...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ