GNTM: Μια ανατρεπτική αποχώρηση έφερε έντονη αναστάτωση - Ποιος είχε την καλύτερη λήψη (Φωτό & Βίντεο)

Την πόρτα της εξόδου από το GNTM είδε...

Σε μια ακόμη απρόσμενη δοκιμασία αποχώρησης στο GNTM βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενοι το βράδυ της Τρίτης.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας, έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο τα 11 μοντέλα, προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα ακόμα challenge επιβράβευσης.

 

Ένα κρεβάτι έξω από το σπίτι έγινε το σκηνικό για μια selfie φωτογράφηση με έμπνευση το hashtag #Iwokeuplikethis. Ή αλλιώς, πώς βγαίνει μια φωτογραφία με αγουροξυπνημένο λουκ για μια ανάρτηση στα social media.

 

 

Η Λία ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας «instagram vs. Reality», η οποία επέλεξε τον Ανδρέα, για να περάσουν ένα απόγευμα στο ατελιέ του Άγγελου Μπράτη.

 

 

Στη δοκιμασία αποχώρησης που ακολούθησε τα επίδοξα top models πήραν μέρος σε μια καμπάνια για έναν premium καφέ.

 

Αυτή τη φορά, τα στρατηγικά αβαντάζ του Ηρακλή Τσουζίνοφ και του Εμμάνουελ Ελόζιεουα, δεν επηρέασαν τόσο το αποτέλεσμα, όσο οι καλεσμένοι-έκπληξη, που "εμπόδιζαν" κάθε σετ, με στόχο να αποσυντονίσουν τα μοντέλα με ευφάνταστο τρόπο.

 

 

Στο πλατό, η Ξένια και η Παρασκευή είχαν τα δύο καλύτερα καρέ, αλλά τελικά νικήτρια αναδείχτηκε η Παρασκευή. "Χάρηκα πάρα πολύ γιατί είναι η πρώτη φορά που παίρνω καλύτερη φωτογραφία", είπε η Παρασκευή.

 

Στον αντίποδα, τις τρεις χειρότερες λήψεις είχαν ο Έντουαρντ, η Μαρινέλα και ο Δημοσθένης που βρέθηκαν μπροστά στη Βίκυ Καγιά κι ένα βήμα πριν την αποχώρηση. Με τους κριτές να "σώζουν" τον Έντουαρντ την τελευταία στιγμή, στους bottom two έμειναν η Μαρινέλα κι ο Δημοσθένης.

 

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή λίγο καλύτερη φωτογραφία είχε ο Δημοσθένης, με τη Μαρινέλα να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ