Η Μαρίνα Βερνίκου έχει σήμερα γενέθλια: Της εύχονται ο πατέρας της με τρυφερή φωτό της παιδικής της ηλικίας & η κουμπάρα της Χριστίνα Μπόμπα

Γιόρτασε τα γενέθλιά της σπίτι με την οικογένειά της... 

Η Μαρίνα Βερνίκου έγινε χθες 44 ετών και γιόρτασε τα γενέυθλιά της πρώτη φορά σε καθεστώς καραντίνας.

Η αγαπημένη φωτογράφος και επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και έχουν αποκτήσει τρία παιδία την Ντεμίλια, τον Γιώργος και την Ανέζια. 

 

 

Φέτος η πανδημία του Covid - 19 έφερε άλλα δεδομένα και μια νέα πραγματικότητα. 'Ετσι η ίδια πέρασε τα γενέθλιά της μαζί με την οικογένειά της χωρίς να κάνει κάποιο μεγάλο πάρτι όπως συνήθιζε. 

Ο πατέρας της Γιώργος Βερνίκος ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram του για να ευχηθεί στην αγαπημένη του κόρη. Συγκεκριμένη ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από όταν ήταν μικρή, στις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

 

 

Συγκεκριμένα έγραψε: Τις καλύτερες ευχές στην κόρη μου για τα γενεθλιά της! ''Ειναι ευλογία να βλέπεις την κόρη σου να μεγαλώνει να γίνεται μιά έξυπνη, δυναμικη, αγαπητή γυναίκα και να δημιουργεί την οικογενειά της! Με σταθερές αξίες την αγάπη για την ελευθερία, την χώρα μας και την βοήθεια στους συνανθρώπους μας''.

H μικρή της κόρη Ανέζια ανέβασε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram που ήταν ξαπλωμένη με την μανούλα της και το σκυλάκι της οικογένειας. ''Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά, Σαγαπώ'' , έλεγε το post. 

 

Από την άλλη η αγαπημένη της φίλη και κουμπάρα Χριστίνα Μπόμπα θέλησε επίσης με την σειρά της να της στείλει ευχές. Ανέβασε φωτογραφίες από τα ταξίδια τους και έγραψε: Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα @marinavernicos
Είσαι μια και μοναδική! Ταξίδια, γέλια, τραγούδια, χοροί, περιπέτειες, στιγμές μοναδικές έχουμε ζήσει και άλλες τόσες έχουμε μπροστά!''. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ