Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το Σαββατοκύριακο όλα δείχνουν ότι δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε - Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη

Δείτε τις προβλέψεις του σαββατοκύριακου…

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Το Σάββατο εστιάζετε περισσότερο στους στόχους σας, αλλά και στους συνεργάτες και τους φίλους. Την Κυριακή, όπως και στο μεγαλύτερο μέρος του γουηκέντ, φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες σας έχουν μείνει από όλη την εβδομάδα κι αυτό σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη, θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας, αγαπητοί μου Κριοί. Καλό είναι να φροντίσετε τον ύπνο σας, την ξεκούραση σας. Το βράδυ του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά θέματα επικοινωνίας με τους άλλους, την απόδοση σας στη δουλειά. Βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο, κυρίως τους γνωστικούς σας ορίζοντες και να έχετε επιτυχία στις σπουδές ή στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας μέχρι τις 21/12. Γενικά αυτή η θέση είναι πιο υποστηρικτική και για τη διάθεση σας, που γίνεται πολύ πιο αισιόδοξη κι ας μην βασίζεται απαραίτητα σε στοιχεία και σε αντικειμενικούς παράγοντες. Άλλωστε η αισιοδοξία και η ευτυχία είναι πολύ προσωπικές υποθέσεις. Την ίδια μέρα περνά και η Αφροδίτη στον Σκορπιό μέσα στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Μέχρι τις 15/12 θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με αυτά, ψάχνοντας τρόπους να τα ενισχύσετε. Αυτή η θέση φέρνει κάποιους έντονους κραδασμούς και στην ερωτική σας ζωή, αλλά δεν είναι πολύ αβανταδόρικη για νέες σχέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μέχρι το πρωί της Κυριακής, η πορεία της Σελήνης στον Υδροχόο δημιουργεί ένα πιο ασφυκτικό πλαίσιο, όπου θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σας συγκεντρωμένα και πιο πειθαρχημένα, προκειμένου να βγουν οι στόχοι σας. Την Κυριακή η Σελήνη στους Ιχθύς δημιουργεί έντονη επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους, ενώ με κάποιο τρόπο σας χαλαρώνει μετά την πολύ πιεστική εβδομάδα που είχατε. Το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, επιδόματα, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Τοξότη σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε. Βλέπετε ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό, στο ζώδιο της αδυναμίας της και δεν βρίσκει εύκολα τα λόγια. Παρόλα αυτά θα βρίσκεται μέσα στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων κι εσείς οι Ταύροι ξέρετε να δείχνετε με πολλούς άλλους τρόπους το ενδιαφέρον και το πάθος σας. Η θέση αυτή θα μπορούσε να φέρει, αν είστε μόνοι-ες και ένα νέο έρωτα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το Σαββατοκύριακο όλα δείχνουν ότι δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη, αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή τις σπουδές, ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή σας, δεν θα σας επιτρέψουν χαλαρούς ρυθμούς. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο και να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε. Μπορεί από την άλλη, να υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα στη δουλειά, το οποίο χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση και μπορεί να σας πιάνει πανικός την Κυριακή, που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη, ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας, προσωπικών και επαγγελματικών και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε. Οι σχέσεις δεν «ζουν» χωρίς φροντίδα, αγάπη, αφοσίωση, αλλά και κάποιους απαραίτητους συμβιβασμούς. Μέχρι τις 20/12 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Τοξότη προσπαθήστε να τις ανανεώσετε ή ακόμη αν είστε μόνες-οι να ψάξετε κάτι καινούριο. Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό μέσα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας και σας ζητά να συμπεριφερθείτε στο σώμα σας με τον καλύτερο τρόπο, ακόμη και τώρα στη φάση της καραντίνας που είμαστε πιο επιρρεπείς σε γευστικές ατασθαλίες και έλλειψη άσκησης.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ