Με γκρίζα μαλλιά η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό: Η καλλονή που έχασε έναν σύζυγο σε ατύχημα & ο τρίτος την εγκατέλειψε (Φωτό & Βίντεο)

Η υπέρκομψη εμφάνιση σε εθνικούς εορτασμούς...

Εθνική εορτή ήταν χθες για το πριγκιπάτο του Μονακό και η γαλαζοαίματη οικογένεια βρέθηκε σύσσωμη για να δώσει το παρών.

Retour en images sur les temps forts de la fête nationale monégasque 2020. Jeudi 19 novembre, LL.AA.SS. le Prince...

Δημοσιεύτηκε από Palais Princier de Monaco - Prince's Palace of Monaco στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Όλοι τους ήταν ντυμένοι κομψά με ζεστά παλτό, οι άνδρες με φράκο και οι γυναίκες με εντυπωσιακά headpieces.

Εκτός από τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τη σύζυγό του, Σαρλίν, τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας έπεσαν κατά κύριο λόγο στην πριγκίπισσα Καρολίνα.

Εκτός από την κομψή και σικ εμφάνισή της, η ίδια έχει επιλέξει να αφήσει τα μαλλιά της λευκά και να μην τα βάφει, συμφωνώντας με την τάση του τελευταίου διαστήματος που θέλει τις γυναίκες να αφήνουν τα μαλλιά τους φυσικά.

Η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό, τα 63 της, ήταν super elegant επιλέγοντας μαύρο sparkly ταγιέρ για την περίσταση.

Το militaire two piece αποτελούταν από ένα σακάκι με λευκές λεπτομέρειες στο neckline και στα μανίκια και χρυσά κουμπιά. Στο τελείωμά του όπως και στη μίνι φούστα είχε διακριτικά ξέφτια.

Φωτογραφίες: Facebook/ Palais Princier de Monaco - Prince's Palace of Monaco

 

Επέλεξε μαύρο καλσόν και μαύρες υπέροχες γόβες, λευκά γάντια και μάσκα με το εθνόσημο, ενώ στο πέτο είχε ένα παράσημο. Φορούσε κρεμαστά σκουλαρίκια με πέρλες και είχε διακριτικό μακιγιάζ ενώ κρατούσε μια μαύρη, βελούδινη τσάντα με χρυσή αλυσίδα.

Στο κεφάλι επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο headband ενώ είχε αφήσει τα μαλλιά τους στο φυσικό τους γκρίζο χρώμα.

Η Καρολίνα είναι η πρωτότοκη κόρη του Πρίγκιπα Ρενιέ Γ` του Μονακό και ως μεγαλύτερη αδελφή του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β`, βρισκόταν στην πρώτη θέση της γραμμής διαδοχής το μονεγασκικού θρόνου -από το 1957 έως το 1958 και μετά πάλι το 2005 έως το 2014, όταν γεννήθηκε ο ανηψιός της Πρίγκιπας Ιάκωβος.

Σε μια συνέντευξη για το περιοδικό People τον Απρίλιο του 1982, λίγο πριν από φύγει από τη ζωή η μητέρα της , η Γκρέις περιέγραψε την Καρολίνα και την Στεφανία ως ζεστές, φωτεινές, διασκεδαστικές, έξυπνες και ικανές κοπέλες. Η Καρολίνα ήταν εξαιρετικά επιμελής μαθήτρια και τελείωσε τη βασική της εκπαίδευση με επαίνους. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης φιλοσοφία, αρχές ψυχολογίας, βιολογία και μιλάει πέντε γλώσσες. Λατρεύει τα σπορ και συγκεκριμένα την ιππασία και το σκι στο βουνό.

Η Καρολίνα υπήρξε διάσημη καλλονή στα νιάτα της. Πιστή σε οίκους μόδας, όπως ο Dior και ο Valentino,αναδείχθηκε κυρίως από τον στενό φίλο της πριγκίπισσας και σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ της Chanel.Υπήρξε επίσης μία από τις μούσες του και ένα από τα σύμβολα του στυλ στις δεκαετίες το ‘70 και του ‘80. Ντυνόταν με θηλυκά κουστούμια, πολυτελείς τουαλέτες και η συνεργασία της με τον Λάγκερφενλντ, την κατέγραψε μόνιμα στη λίστα των πιο κομψών γυναικών.

Η Καρολίνα έχει κάνει τρεις γάμους και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Ο πρώτος της γάμος ήταν στις 29 Ιουνίου του 1978, με τον κατά 18 χρόνια μεγαλύτερό της Γάλλο τραπεζίτη Φιλίπ Ζινό. Πρόκειται για μια σχέση και έναν γάμο που ποτέ δεν ενέκρινε η μητέρα της. Στη γαμήλια τελετή παρευρίσκονται 65 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων η Άβα Γκάρντνερ, ο Κάρι Γκραντ και ο Φραν Σινάτρα. Ο γάμος αυτός όμως δεν είχε διάρκεια, καθώς το ζευγάρι χώρισε ι στις 9 Οκτωβρίου του 1980.

Μετά την αποτυχία του πρώτου της γάμου, η Καρολίνα του Μονακό αντιμετώπισε το πιο σκληρό πράγμα στη ζωή της: η μητέρα της πέθανε σε αυτοκινητικό δυστύχημα, στις 14 Σεπτεμβρίου 1982. Το δράμα που συγκλόνισε το Μονακό αλλά και τον κόσμο ολόκληρο έκανε την Καρολίνα πυλώνα της βασιλικής οικογένειας. Η Καρολίνα στήριξε τον πατέρα της στην κηδεία της Γκρέις Κέλι, καθώς και στις δημόσιες τελετές που ακολούθησαν. Γίνεται έτσι ένα είδος «Πρώτης Κυρίας».

Αντιμετωπίζει τον νέο ρόλο της με αυτοπεποίθηση χάρη σε έναν νέο έρωτα με τον Στέφανο Κασιράγκι, γιο μιας οικογένειας βαθύπλουτων Ιταλών εργολάβων. Το νέο ζευγάρι παντρεύτηκε το 1983 και έκανε τρία παιδιά, τον Αντρέα, τη Σαρλότ και τον Πιερ. Το Μονακό μπαίνει σε μια νέα, ευτυχισμένη εποχή, αλλά όχι για πολύ.

Το 1990 ο Κασιράγκι σκοτώνεται σε δυστύχημα. Συντετριμμένη, η πριγκίπισσα εγκαταλείπει το Μονακό με στόχο να ξαναρχίσει τη ζωή της από την αρχή και να διαφυλάξει τα παιδιά της από τα media. Εγκαθίσταται στο Saint-Rémy-de-Provence, στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας.

Αυτή η μακρά περίοδος εξορίας αποδεικνύεται χρήσιμη και εκεί η Καρολίνα συναντά τον Ernst August του Ανόβερο, εξάδελφο της βασίλισσας Ελισάβετ. Μαζί του η Καρολίνα ανακαλύπτει εκ νέου τη χαρά της μητρότητας και φέρνει στον κόσμο την Αλεξάνδρα, το 1999.

Αλλά ο γάμος της τελειώνει το 2009, όπου και ο σύζυγός της, την «εγκαταλείπει» για τον νέο του έρωτα. Στο μεταξύ η πριγκίπισσα χάνει τον πατέρα της πρίγκιπα Ρενιέ το 2005.

Παραμένει, πάντως, στο τιμόνι της οικογένειας, ώσπου ο αδελφός της παντρεύεται τη Σαρλέν και αναλαμβάνει τα ηνία του πριγκιπάτου.

Σήμερα η Καρολίνα είναι 63 ετών, με χαμένα τα σημάδια της μυθικής ομορφιάς της, αφού αρνήθηκε κάθε επέμβαση. Ασχολείται με φιλανθρωπίες, τα παιδιά της και τα τέσσερα εγγόνια της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ