Θετικός στον κορωνοϊό & ο μεγαλύτερος γιος του Τραμπ, Ντόναλντ Τζούνιορ (Φωτό)

Τι δήλωσε εκπρόσωπός του για την κατάσταση της υγείας του...

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» ξανά τον Λευκό Οίκο. Μετά τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ και τη Μελάνια Τραμπ, θετικός στον ιό βρέθηκε και ο μεγαλύτερος γιος του Τραμπ, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη N. K. Y ™ (@nkonlineblog)

Να σημειωθεί ότι ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ είναι το δεύτερο παιδί του απερχόμενου Ρεπουμπλικανού προέδρου που μολύνεται από τον κορωνοϊό, μετά τον 14χρονο Μπάρον Τραμπ που διαγνώστηκε θετικός τον περασμένο μήνα.

«Ο Ντον εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και μετά το αποτέλεσμα του τεστ έχει μπει σε καραντίνα», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του πρεσβύτερου γιου του Ρεπουμπλικάνου προέδρου των ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα της νόσου.

Ο Ντον τζούνιορ έπαιξε μεγάλο ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα του. Η σύντροφός του και πρώην παρουσιάστρια του Fox News, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είχε επίσης μολυνθεί από τον κορωνοϊό τον περασμένο Ιούλιο και ανέρρωσε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε διαγνωστεί θετικός κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ θετική είχε διαγνωστεί τότε και η σύζυγός του, Μελάνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ