Η πριγκίπισσα Χάγια της Ιορδανίας φέρεται να είχε σχέση με τον σωματοφύλακα της – Τον πλήρωσε για να μην το αποκαλύψει (Φωτό)

Ο Ράσελ Φλάουερς είναι εννέα χρόνια νεότερος της έκτης συζύγου του σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτού

Χρήματα, αλλά και δώρα μεγάλης αξίας φέρεται πως χρησιμοποίησε η πριγκίπισσα Χάγια του Ντουμπάι προκειμένου να πείσει τον Βρετανό σωματοφύλακά της να μην αποκαλύψει λεπτομέρειες της σχέσης που διατηρούσαν επί δύο χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη royal_family_jordan (@royal_hashemite_family)

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, η 46χρονη εν διαστάσει σύζυγος του ηγέτη του Ντουμπάι και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό με τον 37χρονο Ράσελ Φλάουερς.

Η Χάγια ήταν η έκτη κατά σειρά και νεότερη σύζυγος του δισεκατομμυριούχου σεΐχη Μοχάμεντ Αλ Μάκτουμ. Ο χωρισμός τους έφερε στην επιφάνεια ορισμένες άβολες αλήθειες. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στο δικαστήριο, όπου οι δύο πλευρές είχαν προσφύγει διεκδικώντας την κηδεμονία των δύο τους παιδιών, το μυστικό δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο κρυφό.

Η αποκάλυψη έβαλε τέλος και στον τετραετή γάμο του Φλάουερς με τη σύζυγό του, η οποία - νιώθοντας προδομένη και απογοητευμένη- έσπευσε να εξομολογηθεί σε φίλους της ότι ο άντρας της είχε αποπλανηθεί από την πριγκίπισσα. Τα θέλγητρα ήταν ένα ρολόι 12.000 λιρών και ένα πυροβόλο όπλο-αντίκα αξίας 50.000 λιρών.

Επίσης, η -πρώην, πλέον- συμβία του Φλάουερς ανέφερε ότι το καλοκαίρι του 2017 η πιστωτική κάρτα του πρώην συζύγου της είχε «φουσκώσει» με 16.000 λίρες, ποσό που προοριζόταν για την αγορά ενός ακριβού ζευγαριού Louboutin παπουτσιών.

Φωτογραφίες: Daily Mail

 

Μάλιστα, φαίνεται πως και οι υπόλοιποι τρεις σωματοφύλακες που βρίσκονταν στη δούλεψη του ζεύγους γνώριζαν για την παράνομη σχέση. Γι'αυτό, άλλωστε, σύμφωνα με τη Daily Mail, η Χάγια φέρεται ότι φρόντισε να εξαγοράσει και τη δική τους σιωπή έναντι συνολικού ποσού 1,2 εκατομμυρίου λιρών.

Στενός φίλος της συζύγου του είπε στη MailOnline: «Η γυναίκα του Ράσελ πίστευε πως ξελογιάστηκε από τα χρήματα και τα δώρα. Του έκανε πολλά πανάκριβα δώρα και βεβαιώθηκε πως εκείνος θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της. Σε ταξίδια στο εξωτερικό, η πριγκίπισσα πάντα επέμενε να επικοινωνούν τα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο. Όταν ήταν στη Βρετανία, έβγαινε μαζί της σχεδόν κάθε βράδυ και μερικές φορές δεν επέστρεφαν σπίτι μέχρι το επόμενο πρωί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ