Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Τατιάνα Μπλάτνικ θυμάται μέσα στην καραντίνα: Ο αγαπημένος μου Νικόλαος & η πεθερά μου, πρώην βασίλισσα – Η αντίστοιχη φωτό του Παύλου

Δείτε τις υπέροχες οικογενειακές στιγμές…

Όλος ο πλανήτης ζει την κατάσταση του δεύτερου lockdown και βρίσκεται «εγκλωβισμένος» στο σπίτι του.

 

Με το να μένουμε στο σπίτι και να περνάμε στιγμές χαλάρωσης, νιώθουμε την απώλεια των αγαπημένων μας πρόσωπων. Το ίδιο συμβαίνει και με την τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδος, οι οποίοι μέσω των social media δημοσιεύουν οικογενειακές στιγμές και ανυπομονούν να ολοκληρωθεί το lockdown.

 

Η Τατιάνα Μπλάτνικ βρήκε μια φωτογραφία από ένα ταξιδάκι που είχε κάνει με τον σύζυγο της, Πρίγκιπα Νικόλαου και με την πεθερά της Άννα Μαρία. Δημοσιεύοντας αυτό το στιγμιότυπο ανυπομονεί για νέες περιπέτειες με την οικογένεια της.

 

 

Από την πλευρά του ο πρίγκιπας Παύλος δημοσίευσε στο Instagram μία τρυφερή οικογενειακή στιγμή. Η Μαρία Ολυμπία και ο Αχιλλέας Ανδρέας κάνουν την πιο γλυκιά αγκαλιά στον αγαπημένο τους πατέρα.

 

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι περιμένουμε πως και πώς να λήξει σύντομα το lockdown και να περάσουμε απίστευτες στιγμές με του ανθρώπους που αγαπάμε…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ