Ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής Paris Valtadoros, η εντυπωσιακή collection του για τον φετινό χειμώνα – Ποιες γνώστες ηθοποιοί, παρουσιάστριες & τραγουδίστριες ντύνονται στον Πάρη;

Δείτε την εκπληκτική παρουσίαση της φετινής του collection…

O Paris Valtadoros ετοίμασε ένα μοναδικό show για την 27η Athens Xclusive Designers Week – AXDW…

 

Η 27η Athens Xclusive Designers Week έκανε την διαδικτυακή της πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και ο Paris Valtadoros μάγεψε με τις εκπληκτικές δημιουργίες του.

O Paris Valtadoros παρουσίασε την καινούργια του συλλογή "Volume Up" σε ένα μαγικό σκηνικό γύρω από το συντριβάνι του Ζαππείου, σε μία ταινία με τίτλο "Hopes and wishes".

 

Δίνοντας έμφαση στα σχήματα και τις υφές, ο οίκος Valtadoros αυτή τη σεζόν προσκαλεί το γυναικείο κοινό να τολμήσει επιλέγοντας οικολογικές γούνες σε neon χρώματα, φορέματα από οργάντζα σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις και έντονους ώμους, χωρίς ωστόσο να λείπουν τα κλασσικά δερμάτινα κομμάτια, όπως bomber jackets και φούστες, τα κομψά παλτό και οι κάπες.

 

Guest εμφάνιση στο γύρισμα για το fashion film του σχεδιαστή έκανε η ταλαντούχα Ματίνα Νικολάου. Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε η Stephanie Bargas.

Ο Paris Valtadoros ντύνει πολλές Ελληνίδες καθώς οι δημιουργίες του αποπνέουν θηλυκότητα, ρομαντισμό με στοιχεία δυναμικά και σύγχρονα.

Όσες επιθυμούν να αφήσουν το στίγμα τους σε μια δημόσια εμφάνιση των επιλέγουν δεδομένου πως αγαπά τις γυναικείες καμπύλες και ξέρει να τις αναδεικνύει.

Πάντοτε χρησιμοποιεί αρίστης ποιότητας υλικά και υφάσματα καθώς γνωρίζει πως και το πλέον εντυπωσιακό σχέδιο αν δεν είναι καλοραμμένο θα χάνει σε αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ