Πώς ήταν μικρά παιδιά ο Θοδωρής Αθερίδης, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Παύλος Σταματόπουλος, Μαριέττα Χρουσαλά & ο Πέτρος Κωστόπουλος (Φωτό)

Οι celebrities τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού...

Η Unicef γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και το Instagram «πλημμύρισε» με παιδικές φωτογραφίες των επώνυμων Ελλήνων που θέλησαν να συμμετέχουν στο challenge.

 

 

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού και οι Έλληνες celebrities αποδέχτηκαν την πρόκληση της Unicef και ανάρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram παιδικές φωτογραφίες τους.

 

 

 

Ηθοποιοί, παρουσιαστές και τραγουδιστές έσπευσαν να ευχηθούν σε όλα τα παιδιά του κόσμου, και να μας δείξουν στιγμιότυπα από τα δικά τους αθώα παιδικά χρόνια.

 

 

 

 

Δείτε, λοιπόν, παρακάτω κάποια μωράκια, παιδάκια, αλλά και κάποιους εφήβους που θα σας «θυμίσουν» αρκετά τους ανθρώπους που βλέπουμε χρόνια στην ελληνική showbiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kάποιες μπορεί να τις έχουμε ξαναδεί, κάποιες θα σας εκπλήξουν αλλά ιδού εκείνοι που δεν το φοβήθηκαν και με πολλή αγάπη ανέβασαν αναμνήσεις της παιδικής τους ηλικίας και ευχήθηκαν για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ