Η πραγματική δύναμη είναι το θάρρος σας - Πρέπει να ξεχάσετε τι αισθάνεστε για να θυμηθείτε τι αξίζετε

Η πραγματική δύναμη μετράται από το θάρρος σας

Όσοι πιστεύουν ότι η πραγματική δύναμη μετριέται από τα πράγματα που κουβαλάτε στην πλάτη σας και στην καρδιά σας είναι λάθος.

Πραγματική δύναμη δεν σημαίνει ότι μένετε σιωπηλοί. Ότι εγκαταλείπετε ή υπομένετε την προσβολή ή το να πληγώνεστε. Ένα άτομο με πραγματική δύναμη ψυχής αντιμετωπίζει τα πράγματα κατά πρόσωπο και στη συνέχεια τα αφήνει πίσω του.

Σήμερα, όσο περισσότερη εκπαίδευση λαμβάνουμε, τόσο πιστεύουμε ότι το να υποφέρει κανείς είναι ισοδύναμο με τη γενναιότητα. Ακόμη, μερικές φορές πιστεύουμε ότι το να λέμε «όχι» είναι σημάδι δειλίας ή αδυναμίας.

Αυτού του είδους οι ιδέες μπορεί να σας καταστήσουν ευάλωτους στα προσωπικά σας, κάνοντάς σας σκιά του εαυτού σας.

Είναι ωραίο να λαμβάνετε καλά σχόλια για το ότι κάνετε τόσα πολλά πράγματα για τους άλλους. Για το ότι είστε τόσο «καλοί» ή για το πόσο ισχυροί είστε «υποφέροντας τόσο πολύ για τόσο λίγα». Θυμηθείτε ότι όλα έχουν ένα τίμημα: την υγεία και την αυτοεκτίμησή σας.

Η πραγματική δύναμη είναι το θάρρος σας

Μια γυναίκα που νοιάζεται για τα παιδιά της με την ελπίδα ότι μια μέρα θα είναι σε θέση να φροντίσουν για τον εαυτό τους είναι πραγματικά δυνατή. Θα βρει την ευτυχία που της αξίζει αφού βιώσει αυτή την δύσκολη περίοδο.

Μια γυναίκα που λέει «φτάνει» στην κακοποίηση ή στα σκληρά σχόλια που λαμβάνει από άλλους είναι δυνατή. Δυνατό είναι, επίσης, και το άτομο που είναι ικανό να θέτει τα όριά του και να κόβει δεσμούς, επειδή συνειδητοποιεί ότι του αξίζει κάτι καλύτερο.

Η δύναμη έγκειται στην κατανόηση των δικών σας προτεραιοτήτων και στην αναγνώριση ότι υπάρχουν ορισμένες προσπάθειες και θυσίες που αξίζουν πραγματικά, σύμφωνα με το awaken.

Νοιάζεστε πραγματικά για τους ανθρώπους γύρω σας και μέσα από αυτό καταλαβαίνετε ότι μερικές φορές, πρέπει να ξεχάσετε τι αισθάνεστε για να θυμηθείτε τι αξίζετε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ