Φόνος στις Σπέτσες: Κηδεύεται ο 26χρονος που αρχικά φαινόταν να σκοτώθηκε με το μηχανάκι - Ύποπτος 22χρονος γιος καθηγητή Παν/μίου (βίντεο)

Σε λίγη ώρα η κηδεία του άτυχου 26χρονου... 

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος ένος 26χρονου άνδρα στις Σπέτσες.

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο, όταν ο άτυχος 26χρονος εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, αιμόφυρτος δίπλα στο μηχανάκι του και δυστυχώς κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Αν και αρχικά όλοι πίστεψαν ότι επρόκειτο για τροχαίο, σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο νεαρός άνδρας έφερε τουλάχιστον δύο μαχαιριές, με το θύμα να χάνει τη ζωή του από αιμορραγία.

 

 

 

Κατηγορούμενος για την δολοφονία του 26χρονου είναι ένας 22χρονος με τον οποίο το θύμα φέρεται να λογομάχησε έντονα λίγο, το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, o 26χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος κοντά στην εξοχική κατοικία του πατέρα του 22χρονου, ο οποίος είναι καθηγητής Πανεπιστημίου.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η koinoniki.gr, o φερόμενος ως δράστης διατηρούσε μπαρ στις Σπέτσες το φετινό καλοκαίρι. Εκεί σύχναζε και το θύμα με το οποίο είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί άνδρες φέρονται να είχαν και ορισμένες προσωπικές διαφορές, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής τι είδους διαφορές ήταν αυτές. 

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, εκτός οικισμού, στην πίσω πλευρά του νησιού, σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου διαμένει ο 22χρονος μαζί με την οικογένεια του.

Τότε ο 22χρονος φέρεται να κυνήγησε με πιστόλι τον 26χρονο κι όταν τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, τον μαχαίρωσε στην κάτω κοιλιακή χώρα με στιλέτο, προκαλώντας του θανάσιμο τραυματισμό.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας όπου και κατέληξε στις 11 το ίδιο βράδυ.

Ο αντιδήμαρχος Σπετσών, Σπύρος Φαρδέλος, ανέφερε πως η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα του θύματος από αιχμηρό αντικείμενο και πως πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια. Από την πλευρά του ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου που έχει αναλάβει παράσταση πολιτικής αγωγής έκανε λόγο για στυγνή και βάρβαρη εγκληματική ενέργεια.

Ο 22χρονος ύποπτος έχει προσαχθεί και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Η τοπική κοινωνία των Σπετσών είναι σοκαρισμένη από το περιστατικό, ενώ σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 11, ο άτυχος 26χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

Η κηδεία του θα τελεστεί στο Κοιμητήριο των Αγίων Πάντων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ