Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σύνοδος Σελήνης-Άρη επιτρέπει να βρείτε πιο εύκολα λύσεις & να είστε πιο δημιουργικοί

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο σας και με τη σύνοδο που πραγματοποιεί με τον Άρη, σας κάνει στην κυριολεξία ασταμάτητους! Αν ξέρετε τι θέλετε και το έχετε σκεφτεί είναι η κατάλληλη μέρα να το ζητήσετε με αυτοπεποίθηση, σταθερότητα και δυναμισμό. Όμως προσέξτε ιδιαίτερα τον τρόπο που θα το κάνετε για να μην φανείτε εγωιστές. Η Τετάρτη είναι μια νευρική μέρα και αν δεν ελέγξετε τις παρορμήσεις σας μπορεί να πληγώσετε ανθρώπους που δεν θέλετε ή ακόμη και να δημιουργήσετε εχθρότητες. Επειδή θα νιώθετε σαν να έχετε πιει μια ολόκληρη καφετιέρα εσπρέσο, προσπαθήστε να βγάλετε την περίσσεια ενέργεια σε ένα πιο δημιουργικό στόχο ή ακόμη και σε μια αθλητική δραστηριότητα. Αν θυμώσετε με κάτι, μετρήστε μέχρι το δέκα, ίσως και το εκατό, πριν εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Προσοχή ακόμη σε σχέσεις και υγεία, καθώς μερικές φορές η όψη εκδηλώνεται και με μικροατυχήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η σύνοδος Σελήνης-Άρη σήμερα στον Κριό, πραγματοποιείται μέσα σε ένα πιο ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας και μπορεί να νιώθετε απογοήτευση, αν κάτι το οποίο κυνηγάτε καιρό δεν σας κάθεται όπως θα θέλατε. Για να μην νιώθετε ότι παίζετε το παιχνίδι του σκύλου με την ουρά του, ίσως είναι καλύτερα να αφεθείτε σε αυτή τη φάση και να μην χτυπιέστε άλλο για να γίνουν τα πράγματα όπως τα έχετε στο μυαλό σας. Γιατί αυτό αν μη τι άλλο θα ταράξει περισσότερο το νευρικό σας σύστημα. Σήμερα η διαίσθηση και το ένστικτό σας μπορεί να δουλεύουν πιο καλά και να οδηγούν τις αποφάσεις σας καλύτερα από τη λογική. Αυτό που δεν πρέπει πάντως να κάνετε είναι να είστε βιαστικοί στις κρίσεις σας. Προσέξτε ακόμη θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η έμφαση της σημερινής ημέρας είναι στον τομέα των φίλων, των ανθρώπων με τους οποίους έχετε κοινά συμφέροντα ή ενδιαφέροντα και των δικών σας στόχων. Μπορεί σήμερα να παθιαστείτε με κάτι καινούριο που σας το πρότεινε ένας φίλος-η ή να βρείτε εσείς ένα νέο χόμπι και να ενθουσιαστείτε. Αυτό όμως που πρέπει σίγουρα να αποφύγετε είναι έντονους διαλόγους, διαφωνίες και τσακωμούς είτε με μέλη από την οικογένεια, συνεργάτες είτε ακόμη και με αγνώστους στο δρόμο ή και στο διαδίκτυο. Και πουθενά δεν θα βγάλουν και τα νεύρα σας θα σπάσουν και θα μείνετε με απογοήτευση. Προσπαθήστε να κυνηγήσετε τους δικούς σας στόχους με βοήθεια από άτομα που σας ξέρουν, που δεν σας παρεξηγούν και το σημαντικότερο που σκέφτονται με τη δική σας λογική.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr. 

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ