Η Έλενα Ακρίτα απαντά στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Με είπες κατίνα, σέβομαι τον Μίκη & δεν επανέρχομαι - Εκτός αν προκληθώ (φωτό)

«Έλενα Ακρίτα. Καλά δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα! Έγινες κατίνα!» έγραψε, μεταξύ άλλων, για την δημοσιογράφο και συγγραφέα, η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη. 

Την δική της απάντηση έδωσε η Έλενα Ακρίτα στην Μαργαρίτα Θεοδωράκη, η οποία σε μακροσκελές κείμενο που ανήρτησε στην σελίδα της στο facebook αναφέρθηκε σε όσους την επέκριναν για την στάση της και την ανάρτησή της στην οποία ανέφερε πως η ΔΕΗ της έχει κόψει το ρεύμα και δεν έχει να φάει. 

Διαβάστε επίσης: Η μακροσκελής απάντηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη σε όσους την κατηγορούν: Ο πατέρας μου, ο Μίκης, δεν θα αντέξει με όσα αισχρά γράφουν για εμένα (φωτό)

«Η κ. Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε κείμενό της εξαπολύει κατάρες προς πάσα κατεύθυνση και χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς για μένα. Δεν μπορώ και δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το επίπεδο. Σέβομαι τον Μίκη Θεοδωράκη. Σέβομαι το εργο του, την ιστορία του, την υστεροφημία του. Ό,τι είχα να γράψω το έγραψα.

Δεν επανέρχομαι. Εκτός αν προκληθώ» έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας. 

Η κ. Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε κείμενό της εξαπολύει κατάρες προς πάσα κατεύθυνση και χρησιμοποιεί υβριστικούς...

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είχε γράψει για εκείνη: «Έλενα Ακρίτα. Καλά δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα! Έγινες κατίνα! Εγώ που σε θαύμαζα πάντα πάντα από παιδάκι, διάβαζα πάντα όλα τα γραπτά σου. Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι. Κάνεις πολύ κακό στον πατέρα μου 95 χρονών, εσύ που γράφεις όλες αυτές τις αηδίες. Συμπεριφέρεσαι μ´εμάς σαν πλύστρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ! Ευχές και κατάρες και το παράπονό μου για την αδιαφορία του υπουργείου Πολιτισμού. Έχω...

Δημοσιεύτηκε από Margarita Theodorakis στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Σε λυπάμαι για το χαμηλό επίπεδο που έχεις πέσει. Ή μήπως σε παρέσυραν; Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των κανίβαλων, ανθρωποφάγων! Και κάτι ακόμη: δεν αγαπάς τον πατέρα μου. Άσε εμένα, ποτέ δεν με αγάπησες».

Να θυμίσουμε πως η Έλενα Ακρίτα είχε σχολιάσει, μετά την πρώτη ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook: «Δύσκολα, πολύ δύσκολα κρατιέμαι να μην σχολιάσω την στάση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: μια στάση που ο ίδιος ο πατέρας της χαρακτήρισε ως «ζητιανιά».

Δύσκολα, πολύ δύσκολα κρατιέμαι να μην σχολιάσω την στάση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: μια στάση που ο ίδιος ο πατέρας της...

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020

Θα αρκεστώ μόνον να πω πως ψεύδεται όταν λέει πως αυτή πληρώνει την περίθαλψη του Μίκη. Ο Θεοδωράκης και το ταλέντο του πλήρωνε πάντα για όλους και για όλα. Απο τα χρήματα που κέρδισε θα μπορούσαν να ζήσουν γενιές μετά από αυτόν. Αν αυτό δεν συμβαίνει πια, ας αναρωτηθούμε το γιατί». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ