Ανατροπή στο GNTM: Στα "μαχαίρια" κριτές & μοντέλα – Ο Γιώργος Καράβας έξαλλος (Φωτό & Βίντεο)

Τι συνέβη στο φινάλε του επεισοδίου του GNTM;

Σε μια ακόμα ιδιαίτερης δυσκολίας δοκιμασία αποχώρησης στο GNTM κλήθηκαν να δοκιμαστούν οι εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι το βράδυ της Τρίτης στο ριάλιτι μόδας του STAR.

Ειδικότερα, σε μια καμπάνια για ένα ρολόι – χρονογράφο, οι παίκτες του GNTM ανέλαβαν ρόλο μοντέλου, art director αλλά και κριτή καθώς επέλεξαν οι ίδιοι το κλικ, που έφτασε αργότερα στο πλατό.

 

 

 

Φορώντας εξοπλισμό scuba diving, οι παίκτες κλήθηκαν να ποζάρουν με δυναμισμό για τον φακό του Πάνου Γεωργίου. Τα ζευγάρια καθορίστηκαν από τον Δημοσθένη Τζουμάνη, που είχε και το πλεονέκτημα.

 

 

 

Στο πλατό οι κριτές σοκαρίστηκαν με το κακό αποτέλεσμα της φωτογράφισης, αφού μόνο η Παρασκευή και ο Δήμος έφεραν ένα καλό αποτέλεσμα. ΗΒίκυ Καγιά όταν είδε τις φωτογραφίες τους απογοητεύτηκε!

 

 

 

"Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω. Σας το λέω σαν ότι ιδιότητα έχω σε αυτή τη ζωή. Σήμερα έχω πάθει μεγάλο πρόβλημα!" είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Ο Δημήτρης Σκουλός με τη σειρά του εξήγησε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των κριτών και ότι οι φωτογραφίες που επιλέγουν είναι για το καλό τους.

 

 

 

 

 

 

Όταν τα παιδιά έφυγαν για λίγο από το πλατό για να αποφασίσουν οι κριτές ποιος θα αποχωρήσει, ο Γιώργος Καράβας θέλησε να κάνει τη δική του παρέμβαση. Ζήτησε από τους κριτές να μην αποχωρήσει κανένας, επειδή νιώθει υπεύθυνος για όλα αυτό που συνέβη.

 

 

 

Τελικά, οι κριτές συμφώνησαν και για πρώτη φορά στο GNTM η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στα παιδιά ότι δε θα πάρει κανείς ούτε την καλύτερη φωτογραφία και ούτε θα υπάρξει αποχώρηση!

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ