Η σχεδιάστρια μόδας Norma Kamali αρραβωνιάστηκε στα 75 της: Είμαι πολύ ευτυχισμένη – Το είχε προβλέψει αστρολόγος (Φωτό & Βίντεο)

"Όλοι έχουμε ένα διαφορετικό χρονοδιάγραμμα..."

Είναι Αμερικανίδα σχεδιάστρια και μεγάλο fashion icon… Η Norma Kamali, είναι 75 ετών ενώ μοιάζει αρκετά πιο νέα, και μόλις ανακοίνωσε τον αρραβώνα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Norma Kamali (@normakamali)

Η πολυβραβευμένη σχεδιάστρια είναι περισσότερα από 50 χρόνια στον χώρο της μόδας. Στα 65 της, γνώρισε και ερωτεύτηκε τον 79χρονο σήμερα Marty Edelman. Η σχεδιάστρια με καταγωγή από το Λίβανο, είναι η γυναίκα πίσω από το το περίφημο «sleeping bag coat» του 1973 αλλά και του κόκκινου ολόσωμου μαγιό.

«Όλοι έχουμε ένα διαφορετικό χρονοδιάγραμμα για το πότε πρέπει να γίνουν τα πράγματα στη ζωή μας», όπως έχει δηλώσει.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, μια αστρολόγος της είχε πει το 1970 ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο και εκείνη της είχε απαντήσει τότε: «Οχι, αποκλείεται. Κάνεις λάθος». Τελικά όμως η αστρολόγος είχε δίκιο και η Norma Kamali γνώρισε τον 79χρονο Marty Edelman και είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου.

Η σχεδιάστρια με καταγωγή από το Λίβανο, η οποία εμπνεύστηκε το 1973 το περίφημο «sleeping bag coat», το πουπουλένιο μπουφάν που λάτρεψαν οι Νεοϋορκέζοι και το ολόσωμο κόκκινο μαγιό που έγινε τάση όταν το φόρεσε η Farrah Fawcett στους Άγγελους του Τσάρλι, αισθάνεται πολύ χαρούμενη για το βήμα που κάνει στην προσωπική της ζωή, παρόλο που η κοινωνία το βλέπει με περίεργο μάτι.

Στις αρχές της δεκαετίας του '70, η Norma Kamali ήταν τακτική θαμώνας στο θρυλικό Studio 54 του Μανχάταν, χορεύοντας κάθε βράδυ με τις Γκρέις Τζόουνς και Μπιάνκα Τζάγκερ, τις οποίες έντυνε με δημιουργίες της.

Πρόσφατα, η 75χρονη σχεδιάστρια μόδας έγραψε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «I Am Invincible», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ