Χριστουγεννιάτικα μανικιούρ από όλο τον κόσμο- Φτιάξτε τα γιορτινά νύχια των ονείρων σας με επιμέλεια μέσα στην καραντίνα (φωτό)

Μερικές άκρως εορταστικές και όμορφες ιδέες για χριστουγεννιάτικο μανικιούρ από όλο τον κόσμο, ώστε να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε το δικό σας!

Μπορεί φέτος οι γιορτές μας να μην περιλαμβάνουν λαμπερά ρεβεγιόν και εξόδους, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην μπούμε σε εορταστικό κλίμα.

Άλλωστε, το γεγονός ότι είμαστε στο σπίτι, ασφαλείς και υγιείς, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, είναι σίγουρα ένας λόγος να γιορτάσει κανείς εν έτει 2020.

Γυναίκες από όλο τον κόσμο, ξεκίνησαν ήδη να ανεβάζουν στο instagram, φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ τους.

Άλλωστε, εν μέσω καραντίνας, αν μη τι άλλο, έχουμε όλο τον χρόνο να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, την εμφάνισή μας και - κατ' επέκταση - τα νύχια μας.

Ιδού μερικές άκρως εορταστικές και όμορφες ιδέες για χριστουγεννιάτικο μανικιούρ από όλο τον κόσμο, ώστε να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε το δικό σας!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Segolene (@grenat_66)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SofiaK (@sofia_aesthetics_)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sretna Mama (@sretnamama9)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miah Hardy (@manicured.miah)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jai 🌸 (@nails.with.jai)

Υπέροχα σχέδια, χαρούμενα χρώματα, καθώς και λεπτομέρειες με αγιοβασιλάκια, ταράνδους και λαμπιόνια κλέβουν τις εντυπώσεις!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ