Συγκινεί αλλά & φέρνει γέλιο 8χρονος «Αν αφήσω αντισηπτικό & μάσκα θα έρθει ο Άγιος Βασίλης; H επιστολή στον Μπόρις Τζόνσον (φωτό)

Το γλυκό παιδάκι είχε μια απορία και ο Πρωθυπουργός του την έλυσε... 

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει τα πάνω-κάτω στις ζωές μας με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να χαρούμε τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων όπως τις προηγούμενες χρονιές. 

Σχολεία κλειστά, μαγαζιά, εστιατόρια... Έτσι πολλοί αναρρωτιόμαστε πως θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα. Αυτοί που έχουν όμως, όπως φαίνεται την μεγαλύτερη ανησυχία είναι τα μικρά παιδάκια τα οποία... φοοβύνται μηπως και δεν εμφανιστεί ο... Αη Βασίλης. 

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα σταματήσει τον Άγιο Βασίλη και θα καταφέρει να παραδώσει τα δώρα του στα παιδιά, διαβεβαίωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson σε επιστολή του, στην οποία επικαλείται ειδικούς οι οποίοι λένε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των παιδιών, αν τηρηθούν οι κανόνες.

 

 

Αφορμή για αυτή την ανακοίνωση στάθηκε η επιστολή που του έστειλε ο μικρός Μόντι

Στο χειρόγραφο μήνυμά του ο Μόντι ρώτησε τη βρετανική κυβέρνηση αν έχει σκεφτεί το θέμα του Άγιου Βασίλη και της ετήσιας επίσκεψής του στα παιδιά: «Καταλαβαίνω ότι είστε πολύ απασχολημένοι, αλλά μήπως εσείς και οι επιστήμονες μπορείτε να μιλήσετε για αυτό;», ρωτούσε ο 8χρονος.

Στην επιστολή μάλιστα, ο 8χρονος Μόντι ρωτούσε τον πρωθυπουργό της Βρετανίας αν έχει καλύτερες πιθανότητες να δεχθεί επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη, αφήνοντας λίγο…αντισηπτικό δίπλα από τα μπισκότα που προσφέρει κάθε χρόνο ως κέρασμα στον Άγιο. Η υπευθυνότητα και η ετοιμότητα του μικρού φάνηκαν να συγκινούν τον Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος αποφάσισε να λύσει επιτέλους την σιωπή του σχετικά με το ζήτημα, κοινοποιώντας μάλιστα την απάντησή του στο Twitter.

 

 

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ανήρτησε την επιστολή του Μόντι στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μαζί με την απάντησή του.

«Έχω πάρει τηλέφωνο στον Βόρειο Πόλο και μπορώ να σου πω ότι ο Άγιος Βασίλης είναι έτοιμος και ανυπομονεί να ξεκινήσει, όπως και ο Ρούντολφ και οι άλλοι τάρανδοι», επισήμανε.

«Ο επικεφαλής δημόσιας υγείας μου ζήτησε να σας ενημερώσω ότι, εφόσον ο Άγιος Βασίλης συμπεριφερθεί με τον γνωστό, υπεύθυνο τρόπο του και εργαστεί γρήγορα και με ασφάλεια, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δική σας υγεία ή τη δική του», πρόσθεσε ο Johnson.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ